Δήμος Κηφισιάς

Ανοικτός Καφές στην Κηφισιά – COVID 19-Επιχειρηματικότητα και Ψηφιακές Υπηρεσίες

By  | 

Ανοικτός Καφές στην Κηφισιά                                                              

COVID 19-Επιχειρηματικότητα και Ψηφιακές Υπηρεσίες

Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου 2020 στις 18:30

Οι δράσεις επιχειρηματικότητας με πρωτοβουλία του Δημάρχου Κηφισιάς κ.Γιώργου Θωμάκου και εποπτεία της αρμόδιας Αντιδημάρχου κας. Νίνας (Ασπασίας) Βλάχου, «Ανοικτός Καφές στην Κηφισιά: Ιστορίες Επιχειρηματικής Επιτυχίας» επανέρχονται την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου στις 18:30 με ένα επίκαιρο θέμα COVID 19-Επιχειρηματικότητα και Ψηφιακές Υπηρεσίες. Η συγκεκριμένη δράση θα εστιάσει στο πως η πανδημία του κορονοϊού αλλάζει οικονομία, εργασία, επιχειρήσεις και τοπικές κοινωνίες. Η δράση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας zoom, με ταυτόχρονη δημόσια προβολή στη σελίδα του Δήμου Κηφισιάς στο facebook, με δυνατότητα υποβολής παρατηρήσεων και ερωτημάτων.

Οι ομιλητές είναι:

Λέων Γαβαλάς, από τη start up εταιρεία bespot, η οποία είναι μια ολοκληρωμένη λύση έρευνας αγοράς που αξιοποιεί location analytics. Ο κ.Γαβαλάς θα παρουσιάσει πως η καινοτομία της εταιρείας του συμμετέχει επιτυχώς στην προσπάθεια περιορισμού της εξάπλωσης του κορονοϊού με στόχο την αποφυγή του συνωστισμού. 
Στέφανος Κατσίμπας, από τη start up εταιρεία myjobnow, η οποία είναι μια υπηρεσία εύρεσης προσωπικού πρώτης γραμμής που βοηθάει τις επιχειρήσεις να έρθουν σε επαφή με τους υποψηφίους και να κλείσουν ραντεβού μέσα από την πλατφόρμα. Ο κ.Κατσίμπας θα αναπτύξει τις νέες τάσεις στις αγορές της εστίασης, του τουρισμού και του delivery μέσα στην κρίση της πανδημίας.
Παρασκευή Φώτη, Προϊσταμένη Διεύθυνσης Εξυπηρέτησης Πολιτών Δήμου Κηφισιάς, η οποία θα αναφερθεί στο πως η πανδημία του κορονοϊού αλλάζει τις τοπικές κοινωνίες και ποιες αλλαγές προέκυψαν στην εξυπηρέτηση των πολιτών.  
Αγγελική Παπάζογλου, Δημοτική Σύμβουλος Κηφισιάς, Πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Ισότητας του Δήμου Κηφισιάς, η οποία θα εστιάσει στις έμφυλες επιπτώσεις της πανδημίας του κορονοιού στην οικονομία και εργασία

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds