Δήμος Κηφισιάς

Αναστέλλονται οι θεατρικές παραστάσεις των Μενανδρείων 2020

By  | 

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε χθες, Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, από την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου αναστέλλονται όλες οι θεατρικές παραστάσεις. Ως εκ τούτου η προγραμματισμένη για την Παρασκευή 25 έως και τη Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου θεατρική παράσταση «Ένα καπέλο από ψάθα Ιταλίας», αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας.
H μουσική βραδιά «Επιμένω πως ο κόσμος είναι όμορφος» με την Πηγή Λυκούδη που είχε μεταφερθεί σε νέα ημερομηνία, αναβάλλεται και αυτή μέχρι νεωτέρας.
Επίσης η μουσική βραδιά «10ο Φεστιβάλ Ηχοχρωμάτων Κηφισιάς» με τους Γιοκαρίνη-Ζιώγαλα-Μηλιώκα-Παπαδόπουλο αναβάλλεται μέχρι νεωτέρας.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δημόσιες Σχέσεις,Content Creator, Social Media Manager, Αρθρογράφος, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds