Δήμος Κηφισιάς

Ωράριο φορτοεκφόρτωσης για τον εφοδιασμό των καταστημάτων στο εμπορικό κέντρο της Κηφισιάς

By  | 

Για την καλύτερη λειτουργία της πόλης, ορίστηκαν με απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Κηφισιάς, το ωράριο φορτοεκφόρτωσης -ανεφοδιασμού καταστημάτων στο κέντρο της Κηφισιάς και οι καθορισμένες θέσεις για την διαδικασία αυτή.
Ήδη έχει ξεκινήσει η ενημέρωση των επαγγελματιών με σχετικό φυλλάδιο. Όταν ολοκληρωθεί θα αρχίσουν οι έλεγχοι για την τήρηση του ωραρίου φορτοεκφορτώσεων, κάτι που σημαίνει ότι όπου εντοπίζεται παράβαση θα βεβαιώνεται κανονικά και θα μπαίνει το ανάλογο πρόστιμο.
Η Δημοτική Αστυνομία του Δήμου Κηφισιάς προς το παρόν ενημερώνει και προβαίνει σε συστάσεις.
Το ωράριο φορτοεκφόρτωσης είναι:
Από Δευτέρα έως Παρασκευή 6:00 π.μ. με 9:00 π.μ. και 15:00 μ.μ. με 17:00 μ.μ.
Σάββατο και Κυριακές (που λειτουργούν τα καταστήματα) 6:00 π.μ. έως 10:00 π.μ.
Οι φορτοεκφορτώσεις διεξάγονται από φορτηγά αυτοκίνητα και μόνο από τους προβλεπόμενους χώρους, στους οποίους έχει τοποθετηθεί η ειδική σήμανση.
Οι καθορισμένες θέσεις φορτοεκφόρτωσης / ανεφοδιασμού προϊόντων είναι:
Α) Οδός Κασαβέτη αρ.4-6. Έχουν τη δυνατότητα να σταθμεύσουν συγχρόνως δύο οχήματα από 3,5 Τ έως και 5 Τ.
Β) Οδός Κασαβέτη αρ.9, Έχουν τη δυνατότητα να σταθμεύσουν συγχρόνως δύο οχήματα μήκους 5μ. ή ένα όχημα από 3,5Τ έως και 5Τ.
Γ) Οδός Κυριαζή αρ.40, Έχουν τη δυνατότητα να σταθμεύσουν συγχρόνως δύο οχήματα μήκους 5μ ή ένα όχημα 3,5Τ έως και 5Τ.
Δ) Οδός Λεβίδου αρ.18, Έχουν τη δυνατότητα να σταθμεύσουν συγχρόνως δύο οχήματα μήκους 5μ ή ένα όχημα 3,5Τ έως και 5Τ.
Η στάθμευση των οχημάτων φορτοεκφόρτωσης θα είναι ολιγόωρη για την εξυπηρέτηση όλων των καταστημάτων, ενώ στην περίπτωση ελέγχου θα πρέπει να υπάρχουν διαθέσιμα τα ανάλογα αποδεικτικά στοιχεία για την δικαιολογημένη χρήση της θέσης. Παρακαλούνται όλοι οι εμπλεκόμενοι επαγγελματίες να τηρήσουν τον προβλεπόμενο τρόπο εφοδιασμού των καταστημάτων ώστε να συμβάλλουν έτσι στη διαμόρφωση καλύτερων συνθηκών για τους συμπολίτες μας, για μια πόλη πιο ανθρώπινη.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δημόσιες Σχέσεις,Content Creator, Social Media Manager, Αρθρογράφος, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds