ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

Πακέτα τροφίμων για πολίτες των Δήμων-μελών του παρέχει ο ΣΒΑΠ”

By  | 


Για δεύτερη συνεχή χρονιά στο πλαίσιο της Κοινωνικής Πολιτικής  του, ο Σύνδεσμος για την Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (Σ.Β.Α.Π.) θέλοντας να στηρίξει τις ευπαθείς κοινωνικά ομάδες συμπολιτών μας ενόψει των Χριστουγέννων, παρέδωσε στους υπεύθυνους της Κοινωνικής Πολιτικής των 16 Δήμων – Μελών του, voucher που αντιστοιχούν σε 320 πακέτα τροφίμων τα οποία που θα διανεμηθούν σε δημότες των Δήμων – μελών του που έχουν ανάγκη.

Η παράδοση των voucher έγινε στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με παιδικές χορωδίες πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στο Αμφιθέατρο “Μίκης Θεοδωράκης”  σε συνεργασία με τον Δήμο Παπάγου – Χολαργού. Τον Δήμο Λυκόβρυσης- Πεύκης εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Γιώργος Καρύμπας ο οποίος παρέλαβε voucher που αντιστοιχούν σε 20 πακέτα τροφίμων, που θα διατεθούν σε πολίτες που αντιμετωπίζουν δυσκολίες.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds