Δήμος Κηφισιάς

Μενάνδρεια 2020 “Τραγουδώντας τον Έρωτα’’

By  | 

Με τη μοναδική κρυστάλλινη χροιά της φωνής της η σοπράνο Κρίστυ Καθαρίου ένωσε τις δυνάμεις της με την έντεχνη αισθαντικότητα του ταλαντούχου τενόρου Σταύρου Βόλκου, σε μια μουσική βραδιά με μερικά από τα ωραιότερα τραγούδια του ελληνικού και διεθνούς ρεπερτορίου, σ΄ ένα πρόγραμμα υψηλών απαιτήσεων, που επιμελήθηκε ο μαέστρος Γιώργος Κωνσταντινίδης, την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς.

ΤΡΑΓΟΥΔΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ

Τη βραδιά εμπλούτισε με την πένα του απαγγέλοντας ποιήματα, ο λογοτέχνης Κωνσταντίνος Γεωργάτος. Την εκδήλωση προλόγισε η πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ Βικέλας η Λίλα Παπαδημητρίου. Παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, δημοτικοί σύμβουλοι, μέλη του Δ.Σ. του Ν.Π.Δ.Δ. «Δ.Βικέλας» και δημότες τηρώντας πάντα τις απαραίτητες οδηγίες του ΕΟΔΥ και των αρμόδιων αρχών

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δημόσιες Σχέσεις,Content Creator, Social Media Manager, Αρθρογράφος, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds