Δήμος Κηφισιάς

«Νύχτα Μαγικιά» ήταν το αφιέρωμα στα 95 χρόνια του Μ. Θεοδωράκη στην Κηφισιά

By  | 

Μια «Νύχτα Μαγικιά», ένα μοναδικό αφιέρωμα στα 95 χρόνια του Μίκη Θεοδωράκη σε συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Αττικής, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν οι δημότες μας την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς. Ένα πλούσιο πρόγραμμα με την ανεπανάληπτη Ανεξάρτητη Λαϊκή Ορχήστρα «Μίκης Θεοδωράκης» αφιερωμένο στα πιο αγαπημένα και γνωστά λαϊκά αλλά και λυρικά τραγούδια του συνθέτη σύμβολο της συλλογικής μας μνήμης, των πανανθρώπινων Ιδεών και Αξιών, που γαλούχησε γενιές Ελλήνων με τη γνήσια Ελληνικότητα της μουσικής του. Τα τραγούδια της συναυλίας ερμήνευσαν άψογα οι καταξιωμένοι καλλιτέχνες Πέγκυ Ζήνα, Παναγιώτης Πετράκης και Σπύρος Κουτσοβασίλης.
Την εκδήλωση προλόγισε η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη, συγχαίροντας τον Δήμο Κηφισιάς, την Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ «Δ. Βικέλας» Λίλα Παπαδημητρίου και τους συνεργάτες της για την άρτια και ασφαλή́ οργάνωση της εκδήλωσης.

ΝΥΧΤΑ ΜΑΓΙΚΙΑ


Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Δ.Βικέλας» Λίλα Παπαδημητρίου, ο Εκτελεστικός Γραμματέας Περιφέρειας Αττικής Γιάννης Σελίμης, η Εντεταλμένη Σύμβουλος Αθλητισμού Περιφέρειας Αττικής Μαργαρίτα Βάρσου, η κόρη του συνθέτη Μαργαρίτα Θεοδωράκη, o Αντιδήμαρχος Εκάλης Αχιλλέας Κουρέπης, δημοτικοί σύμβουλοι, μέλη του Ν.Π.Δ.Δ. «Δ.Βικέλας» κ.ά.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds