Γειτονικοί Δήμοι

Εννιά εθελοντές σχολικοί τροχονόμοι στον Δήμο Λυκόβρυσης- Πεύκης”

By  | 

Τον θεσμό του εθελοντή σχολικού τροχονόμου έχει ενεργοποιήσει ο Δήμος Λυκόβρυσης- Πεύκης για τη σχολική χρονιά 2020-2021. Εννιά σχολικοί τροχονόμοι μετά την εκπαίδευση τους βρίσκονται στους δρόμους της Λυκόβρυσης και της Πεύκης.  Φορώντας κίτρινο γιλέκο και κρατώντας τη φορητή πινακίδα STOP συμβάλλουν στην ασφαλή μετάβαση των μαθητών στα σχολεία τους.

          Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης δήλωσε σχετικά: «Αξιοποιούμε κάθε δυνατότητα προκειμένου να βελτιώσουμε τις συνθήκες για τους μαθητές της πόλης μας μέσα και έξω από τις σχολικές μονάδες. Σε αυτό το πλαίσιο η Πρωτοβάθμια Σχολική Επιτροπή αξιοποίησε τη δυνατότητα να έχουμε εθελοντές σχολικούς τροχονόμους. Ευχαριστώ τους 9 εθελοντές για την προσφορά του χρόνου τους και εύχομαι καλή δύναμη στην άσκηση των καθηκόντων τους».

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds