Γειτονικοί Δήμοι

Ξεκίνησε το μεγάλο έργο της Αποχέτευσης ακαθάρτων στη Δροσιά – Ο Δήμαρχος Διονύσου και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών επισκέφτηκαν το εργοτάξιο

By  | 

Ένα πολύ σημαντικό έργο, αυτό της «Ολοκλήρωσης των Έργων Αποχέτευσης Ακαθάρτων στη Δημοτική Κοινότητα Δροσιάς», έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές ημέρες και τα συνεργεία εργάζονται με εντατικούς ρυθμούς. Υπογραμμίζεται ότι το συγκεκριμένο έργο αφορά στην κατασκευή δικτύου αποχέτευσης για το υπόλοιπο 45% της Δροσιάς, δεδομένου ότι έχει ήδη ολοκληρωθεί μέχρι σήμερα το 55%.

Ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Στέφανος Κριεμάδης επισκέφθηκαν το εργοτάξιο που έχει εγκατασταθεί προσωρινά στην οδό Κερασούντος, στη Ρέα Δροσιάς.

Ο κ.Καλαφατέλης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είμαι χαρούμενος γιατί ένα πολύ σημαντικό έργο, αυτό της ολοκλήρωσης του δικτύου αποχέτευσης στη Δημοτική Κοινότητα Δροσιάς, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη. Οι πολίτες θα πρέπει να γνωρίζουν ότι μόλις ολοκληρωθεί το έργο, η Δροσιά θα έχει πλέον δίκτυο αποχέτευσης παντού. Η προσπάθεια της δημοτικής αρχής είναι συνεχής και επίπονη αλλά αποδίδει καρπούς. Σε στενή συνεργασία με τον Αντιδήμαρχο Τεχνικών Υπηρεσιών, τις Τεχνικές Υπηρεσίες και τα υπόλοιπα συναρμόδια στελέχη της δημοτικής αρχής, εντείνουμε τις προσπάθειές μας για να αποκτήσει αποχέτευση το σύνολο των περιοχών του Δήμου Διονύσου».

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds