Γειτονικοί Δήμοι

Εκδήλωση για τον ρόλο της άσκησης στην υγεία και την ποιότητα ζωής στις 21/9

By  | 

Ο Δήμος Λυκόβρυσης- Πεύκης, το ΚΟΙΠΑΠ, το Εργαστήριο Φυσιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, το Ελληνικό Εθνικό Κέντρο «Exercise is Medicine” και το Ινστιτούτο Εφαρμοσμένης Φυσιολογίας και Άσκησης στην Ιατρική προσκαλούν τους πολίτες στην εκδήλωση: “O ρόλος της άσκησης στην υγεία και την ποιότητα ζωής» που πραγματοποιείται στις 21 Σεπτεμβρίου 2020 στις 19:30 στο Ανοιχτό Θέατρο του Πολυχώρου της Λυκόβρυσης (ΟΤ9, Σοφοκλή Βενιζέλου και Λυκοβρύσεως) στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 16-22 Σεπτεμβρίου. Η εκδήλωση συμπεριλαμβάνει δύο ομιλίες:

  • από τον Αναπληρωτή Καθηγητή Πειραματικής  Φυσιολογίας – Φυσιολογίας της Άσκησης της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιο Αθηνών Αναστάσιο Φιλίππου με θέμα «Σωματική άσκηση και υγεία»
  • και από τον Υποψήφιο Διδάκτορα της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστήμιο Αθηνών Αθανάσιο Μουστογιάννη με θέμα «Η σημασία της άσκησης στην τρίτη ηλικία»

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν την εκδήλωση πρέπει να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με το ΚΟΙΠΑΠ στο 213-2061745 καθώς οι θέσεις είναι περιορισμένες.

Έχουν προβλεφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τον Covid- 19.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δημόσιες Σχέσεις,Content Creator, Social Media Manager, Αρθρογράφος, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds