Γειτονικοί Δήμοι

Σύστημα θερμομέτρησης στην είσοδο του Δημαρχείου από δωρεά της ΠΕΔ Αττικής»

By  | 


Σύστημα θερμομέτρησης τοποθετήθηκε στην είσοδο του Δημαρχείου Λυκόβρυσης- Πεύκης. Το σύστημα αποτελεί δωρεά της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής στο πλαίσιο των ενεργειών της Ένωσης για την προστασία των πολιτών από την εξάπλωση του COVID- 19.

          O Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Πήραμε μια πρωτοβουλία στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΕΔΑ να προμηθευτούμε και να παραδώσουμε στους Δήμους 66 συστήματα θερμομέτρησης για τα Δημαρχεία της Αττικής. Ένα εξ αυτών έχει τοποθετηθεί στην είσοδο του Δημαρχείου μας και ήδη έχει αξιοποιηθεί από δημοτικούς υπαλλήλους και πολίτες. Φυσικά η θερμομέτρηση δεν πρέπει να μας εφησυχάσει, οφείλουμε να τηρούμε τα μέτρα που μας υποδεικνύουν οι ειδικοί, για τη χρήση μάσκας, την τήρηση αποστάσεων και το συχνό πλύσιμο των χεριών, ώστε να σταματήσουμε την εξάπλωση της πανδημίας».

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds