Περιφέρεια Β.Αττικης

Πρώτα η ασφάλεια και η προστασία της δημόσιας υγείας – Αναβολή της εκδήλωσης Απολογισμού Έργου για τη συμπλήρωση ενός έτους της νέας Διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής

By  | 

Γ. Πατούλης: Η Περιφέρεια Αττικής παραμένει απόλυτα συνεπής και πρωταγωνιστεί στην εθνική προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας του covid-19 και τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας

Η Περιφέρεια Αττικής από το ξέσπασμα της πανδημίας του covid-19, βρίσκεται στην «πρώτη γραμμή» της εθνικής προσπάθειας για τη διαχείριση της υγειονομικής κρίσης και την αποτελεσματική αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Συντασσόμαστε απόλυτα με την απόφαση της Κυβέρνησης για λήψη έκτακτων υγειονομικών μέτρων, για το διάστημα από 16 ως 30 Σεπτεμβρίου 2020, λόγω της αυξημένης επιδημιολογικής εικόνας της Αττικής και συστήνουμε την απόλυτη συμμόρφωση των πολιτών, στα μέτρα αυτά.

Είμαστε έτοιμοι να συνδράμουμε με όλες μας τις δυνάμεις στην εφαρμογή των μέτρων και να συνεργαστούμε με τους αρμόδιους κρατικούς φορείς, για τη διαχείριση των ζητημάτων που θα προκύψουν. Παράλληλα, θα σταθούμε στο πλευρό όλων όσων πλήττονται από τη λήψη των μέτρων αυτών.

Στο πλαίσιο αυτό αποφασίζουμε την αναβολή της εκδήλωσης απολογισμού για τη συμπλήρωση ενός έτους της σημερινής Διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής, που ήταν προγραμματισμένο να διεξαχθεί, την προσεχή Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020, στην αίθουσα του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης.

Παρά το γεγονός ότι η εκδήλωση μας επρόκειτο να πραγματοποιηθεί με απόλυτη ασφάλεια , δίνοντας βάρος στην διαδικτυακή και εξ αποστάσεως παρακολούθησή της, σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα του ΕΟΔΥΥ , με πρόβλεψη για μέγιστο αριθμό συμμετεχόντων τα 50 άτομα, όριο που παραμένει και με τη λήψη των νέων μέτρων, κρίναμε σκόπιμη την αναβολή για το επόμενο , μετά την ισχύ των μέτρων, διάστημα, κυρίως για λόγους ισχυρού συμβολισμού.

Ως τις 30 Σεπτεμβρίου που θα ισχύσουν τα μέτρα, όλες οι δράσεις και πρωτοβουλίες της Περιφέρειας Αττικής αναπροσαρμόζονται και δίνουμε εμείς πρώτοι το «καλό παράδειγμα». στην κοινή προσπάθεια, για να περιορίσουμε τις συνέπειες από την εξάπλωση των κρουσμάτων και να προστατέψουμε τη δημόσια υγεία.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds