Δήμος Κηφισιάς

Stavento-Ήβη όλο δικό τους το Άλσος

By  | 

Το κραταιό Άλσος της Κηφισιάς («Δ. Ζωμόπουλος») το έκαναν δικό τους τα νιάτα του Δήμου και όχι μόνον ενώ από τη σκηνή Stavento και Ήβη Αδάμου ξεκίνησαν στη διαπασών με το «Δικό μου» δημιουργώντας ενθουσιώδη νεανικό ‘πανικό’. Ο λόγος για επιτυχία αποκλειστικά δική τους, που έχει κατακτήσει τα charts. Κάθε τραγούδι ενθουσίαζε μικρά αλλά και πολύ μεγάλα παιδιά, που με το ‘πρόσχημα’ της γονικής τους ιδιότητας λικνίζονταν μαζί με τα βλαστάρια τους σε ποπ, ροκ, χιπ χοπ ρυθμούς.

Και η νύχτα έμοιαζε μέρα στο Άλσος από τα πολύχρωμα φωτορυθμικά, τις παιδικές ενθουσιώδεις …κραυγές, τα χειροκροτήματα, τους φακούς των τηλεφώνων, τα live stories που γέμιζαν ασταμάτητα τα εκατοντάδες κινητά ενώ οι ακτίνες λέιζερ σάρωναν ρυθμικά τον ουράνιο θόλο, που έμοιαζε ‘ηλιόλουστος’ μέσα στη ζεστή φθινοπωρινή νύχτα.

Λίγο πριν ανέβουν οι Stavento και Ήβη προηγήθηκε η επίσης σπιντάτη Ιόλη Πενταρά, μαζί με την υπέροχη μπάντα από τους Αλέξανδρο Δημόπουλο (καλλιτεχνική διεύθυνση-πλήκτρα), Θανάση Γιαννίτσα (μπάσο), Πάνο Γεωργακόπουλο (τύμπανα), Γιάννη Λυμπεράκο (κιθάρα), Φωτεινή Αναστασιάδου (φωνητικά, ακορντεόν).

Ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος παρών, όπως πάντα κοντά στα νιάτα. Τους καλλιτέχνες προλόγισαν η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου Τομέα Λουκία Κεφαλογιάννη (η συναυλία συνδιοργανώθηκε με την Περιφέρεια Αττικής) και η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Δ. Βικέλας» Νίνα-Ασπασία Βλάχου.

Η νεανική υπερπαραγωγή είχε τη σφραγίδα της Solar Production του αεικίνητου Λάζαρου Ρωμανίδη.

«-Καλησπέρα παιδιά, γουστάρετε; – Γουστάρουμε!» η ιαχή της νεολαίας και η παράσταση αρχίζει!
Ακτίνες λέιζερ χρωμάτισαν τη συναυλιακή βραδιά
Στην άφιξη Stavento Ήβης υποδοχή από την Αντιπεριφερειάρχη Λουκία Κεφαλογιάννη και την Πρόεδρο του ‘Βικέλας΄ Νίνα Βλάχου
«Για σένα» (τελευταία τους επιτυχία) και το εκρηκτικό δίδυμο επί το έργω.
Και η φοβερή μπάντα επί τω έργω
Μέχρι και μωρά ξεσηκώθηκαν για τη συναυλία!
Όταν οι φακοί των κινητών γίνονται και …φωτορυθμικά!
Φινάλε με ανθοδέσμες βιβλία και πολλή αγάπη
«

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds