Διάφορα

Με επιτυχία και λάμψη η 5η Επίδειξη Μόδας ΑμεΑ από το ΔΥΑΜΕΑ

By  | 

Ήταν όλοι εκεί, στην 5η Επίδειξη Μόδας AμεA που διοργάνωσε το Σωματείο ΔΥΑΜΕΑ στο Παλαιό Φάληρο. Παραολυμπιονίκες, πρώην και νυν μοντέλα, εστεμμένες διαγωνισμών ομορφιάς, απλοί αθλητές, χορευτές.

Έκαναν το δικό τους «catwalk» στην πασαρέλα που στήθηκε  στο Κλειστό «Σοφία Μπεφόν» και το Skiathoslife.gr το μετέδωσε ζωντανά.

Μία τοποθεσία, που μόνο τυχαία δεν έχει επιλεγεί. Ένας χώρος, στον οποίο ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου φρόντισε τόσο τιμητικά να δώσει το όνομα μίας γυναίκας που έγινε συνώνυμο της ανιδιοτελούς προσφοράς, της βοήθειας προς όλους όσοι είχαν ανάγκη. Και ας έμελλε αυτό το πάθος της να της στερήσει τη ζωή. Τα ιδανικά που μεταλαμπαδεύονται από τη στάση ζωής της Σοφίας Μπεφόν αποτέλεσαν τον πλέον ιδανικό «οδηγό» για όλους όσοι συμμετείχαν στην Επίδειξη Μόδας ΑμέΑ

Σημαντική στιγμή ήταν η εμφάνιση της αγαπημένης ηθοποιού Μαίρης Χρονοπούλου που αποθεώθηκε από το το κοινό (Βίντεο εδώ ) καθώς και η λαμπερή παρουσία της Παραολυμπιονίκη Αλεξάνδρας Σταματοπούλου.

Η 5η Επίδειξη Μόδας AMEA που διοργάνωσε  το Σωματείο ΔΥΑΜΕΑ , υπό την αιγίδα του Δήμου Παλαιού Φαλήρου και την αμέριστη στήριξη του Δημάρχου Γιάννη Φωστηρόπουλου, επιβεβαιώνει στο έπακρο το σύνθημα που βροντοφωνάζουν τα μέλη του Σωματείου: «Δεν υπάρχουν άνθρωποι με ειδικές ανάγκες, υπάρχουν μόνο άνθρωποι» Τα ρούχα ήταν κατ’ αποκλειστικότητα από τον Οίκο Μόδας «Nikos-Takis».

πηγή:https://nevronas.gr/me-epitychia-kai-lampsi

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds