Διάφορα

Κηδεία Ρόμπερτ Ουίλιαμς: Στην αγγλική εκκλησία για το τελευταίο «αντίο» συγγενείς και φίλοι

By  | 

Στην αγγλικανική εκκλησία στο κέντρο της Αθήνας είπαν σήμερα (23.08.2022) συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες το τελευταίο «αντίο» στον Ρόμπερτ Ουίλιαμς. Η κηδεία του τραγουδιστή, που πέθανε τα ξημερώματα της Κυριακής σε ηλικία 73 ετών στο σπίτι του, έγινε στις 11 το πρωί στον Αγγλικανικό Ναό του Αγίου Παύλου. 

Μετά την κηδεία, όπως αποκάλυψε η κόρη του Ρόμπερτ Ουίλιαμς, Ιλένια, η σορός του τραγουδιστή θα αποτεφρωθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο στη Ριτσώνα. Η Ιλένια Ουίλιαμς μετέφερε, επίσης, την επιθυμία της οικογένειας αντί στεφάνων όσοι θέλουν να καταθέσουν χρήματα για την ενίσχυσης της Κιβωτού του Κόσμου.

Σε ανάρτηση της στα social media, η κόρη του αγαπημένου μουσικού ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα συμπαράστασης. «Η οικογένειά μου και εγώ σας ευχαριστούμε πολύ για τα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης και το ενδιαφέρον σας για την οικογένειά μας», έγραψε -μεταξύ άλλων- η Ιλένια Ουίλιαμς στο Instagram, ενώ έκανε γνωστές και κάποιες λεπτομέρειες γύρω από την κηδεία του αγαπημένου της πατέρα. 

Αυτή την ώρα, πλήθος κόσμου βρίσκεται στον Αγγλικανικό Ναό του Αγίου Παύλου για να πει το τελευταίο αντίο στον Ρόμπερτ Ουίλιαμς. Μεταξύ των ατόμων που έχουν ήδη φτάσει η Μπέσσυ Αργυράκη με τον σύζυγό της, ο Πασχάλης, ο Κώστας Τουρνάς, ο πολύ καλός του φίλος Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο Γιώργος Θεοφάνους, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. 

πηγή:https://www.newsit.gr

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds