Δήμος Κηφισιάς

Ο Ροταριανός Όμιλος Κηφισιά-Καστρί συμμετείχε με δωρεά του Προέδρου της στην ανακαίνιση πτέρυγας στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης

By  | 

Είμαστε πολύ χαρούμενοι και συγκινημένοι που ο Ρ.Ο. Κηφισιά-Καστρί μέσω της δωρεάς του Προέδρου μας ρ. Νικόλαου Δαβράδου και της εταιρείας του Davrados Group-Zeus Home συνέβαλε στην ανακαίνιση και διάθεση εξοπλισμού πτέρυγας για την προσωρινή φιλοξενία παιδιών και εφήβων στο Νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης και έκανε το όνειρο πράξη. Ευχαριστούμε την Διοικητή 2470 Περιφέρειας του Διεθνούς Ρόταρυ ρ. Μαρίζα Οικονόμου, που μας ενέπνευσε και γίναμε αρωγοί στο όραμα της, και σήμερα, 11 παιδιά θα μπορούν να φιλοξενηθούν σε έναν χώρο που θα τους προσφέρει αγάπη και φροντίδα μέχρι να βρεθούν οι ανάδοχες οικογένειες. Για άλλη μια φορά αποδείξαμε ότι στο Ρόταρυ ενωμένοι μπορούμε να κάνουμε πολλά. Και στα επόμενα σύντομα !Δελτίο Τυπου : Την Δευτέρα 27 Ιουνίου έγιναν τα εγκαίνια του έργου της 2470 Π. Δ.Ρ. και των Ομίλων στο νοσοκομείο Παίδων Πεντέλης, που αφορά την ανακαίνιση της Πτέρυγας και τη διάθεση εξοπλισμού για τη προσωρινή φιλοξενία Παιδιών και Εφήβων έως 16 ετών, τα οποία απομακρύνονται από το οικογενειακό περιβάλλον – ή στερούνται οικογενειακού περιβάλλοντος – κατόπιν εισαγγελικής παραγγελίας, έως ότου τα αναλάβει ανάδοχη οικογένεια ή ξενώνας ανηλίκων. Στο πλαίσιο της δωρεάς πραγματοποιήθηκε:

• Διαμόρφωση / ανακαίνιση δωματίων και χώρου απασχόλησης παιδιών και εφήβων.• Διαμόρφωση νέων WC για αγόρια και κορίτσια.• Διατέθηκε ο απαιτούμενος ξενοδοχειακός και ηλεκτρονικός εξοπλισμός (κρεβάτια, κομοδίνα, ντουλάπες, καρέκλες, τραπέζια, κλιματιστικά, υπολογιστές, τηλεόραση 65 ιντσών, φωτιστικά, κ.λπ.).Ένα όνειρο γίνεται πράξη! Με τη μεγάλη προσφορά της 2470 Περιφέρειας του Διεθνούς Ρόταρυ, 11 παιδιά θα μπορούν να φιλοξενηθούν σε έναν υπέροχο χώρο, που μέχρι πρότινος ήταν εγκαταλειμμένο κτίριο. Τα παιδιά αυτά θα έχουν φροντίδα και αγάπη μέχρι να βρεθούν γρήγορα στο φυσικό τους χώρο, που δεν είναι άλλος από τις οικογένειες που θα πρέπει να ενταχθούν.Θερμές ευχαριστίες σε όλους όσους βοήθησαν στο ταξίδι αυτό! Γιατί αυτό που μας επιβραβεύει είναι τα παιδικά χαμόγελα…

Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν η Διοικήτρια της 2470 Περιφέρειας των Ρόταρυ, Μαρίζα Οικονόμου, Προ Διοικητές, Αξιωματούχοι της Ροταριανοί της 2470 Π. Δ.Ρ., ο διοικητής του Σισμανόγλειου, Αμαλία Φλέμινγκ και Παίδων Πεντέλης, Ηλίας Δαλαΐνας, η αναπληρώτρια διοικήτρια του Παίδων Πεντέλης Ευσταθία Κατοίκου, η Αναπληρώτρια διοικήτρια του Σισμανογλείου Ζωή Ρακοπούλου και ο Αναπληρωτής Διοικητής του Αμαλία Φλέμινγκ Ιωάννης Ευθυμιάδης.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds