Γειτονικοί Δήμοι

Η UNESCO βορείων προαστίων ξεκινάει προγράμματα για παιδιά

By  | 

Ο Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων ενόψει της έναρξης της λειτουργίας του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά ηλικίας από 6 έως 12 ετών, για την εκπαιδευτική περίοδο 2020-2021, ανακοινώνει ότι οι εγγραφές για συμμετοχή στα προγράμματα του Κέντρου ξεκίνησαν. Οι κάτοχοι voucher από την καλοκαιρινή προεγγραφή και όσοι επιθυμούν να εγγραφούν ιδιωτικά παρακαλούνται να επικοινωνούν με τα γραφεία του Ομίλου καθημερινά από 9 π.μ. έως 5 μ.μ., στα τηλέφωνα 210 6140823 και 210 6142169.
Τα προγράμματα του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης θα υλοποιήσουν εξειδικευμένοι επιστημονικοί συνεργάτες στο πλαίσιο συνεργασίας του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων με ανώτατα εκπαιδευτικά ιδρύματα και άλλους φορείς. Τα μαθήματα θα διεξάγονται κατά τις απογευματινές ώρες από 3 μ.μ. έως 8 μ.μ. σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο ίδιο κτίριο όπου στεγάζονται τα γραφεία του Ομίλου (Λεωφ. Κηφισίας 100 και Μαραθωνοδρόμου 83, Μαρούσι).
Δείτε περισσότερα…
https://www.thessi.gr/article?id=323752

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds