Γειτονικοί Δήμοι

ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ: Στην Έναρξη των Βραδιών Πολιτισμού 2020 ο Δήμαρχος

By  | 

Στην έναρξη των Βραδιών Πολιτισμού 2020 που διοργανώνει το ΠΕΑΠ βρέθηκε την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης Τάσος Μαυρίδης. Ο Δήμαρχος παρακολούθησε τη συναυλία του διεθνούς φήμης πιανίστα και συνθέτη Στέφανου Κορκολή και της Σοφίας Μανουσάκη που παρουσίασαν ένα πρόγραμμα μελοποιημένων ποιημάτων.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΑΣΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ


Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία για όλους μας, αλλά και για τον πολιτισμό, το ΠΕΑΠ κατορθώνει να διοργανώσει μια εξαιρετική σειρά εκδηλώσεων σε ένα από τα πιο όμορφα μέρη της πόλης μας, το Άλσος Βαρβαρέσου. Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν με μια εξαιρετική συναυλία του Στέφανου Κορκολή την οποία απολαύσαμε τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας. Πολλά συγχαρητήρια στην Πρόεδρο Κική Νικολαροπούλου και στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΠΕΑΠ, στους εργαζομένους, αλλά και σε όλους όσοι εργάστηκαν για αυτή την εκδήλωση! Εύχομαι ανάλογη επιτυχία και στις επόμενες Βραδιές Πολιτισμού».

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΡΚΟΛΗΣ

Οι βραδιές πολιτισμού συνεχίζονται τη Δευτέρα 7/9 με την παράσταση «Η Μπέτυ Χαρλαύτη στον κόσμο του Μίκη Θεοδωράκη» και την Τρίτη 7/9 με την παράσταση «ΑSTAΘΙΑ ΙΙ» της Dagipoli Dance Co μιας ομάδας σύγχρονου χορού, ο πυρήνας της οποίας αποτελείται από άτομα με κινητική αναπηρία.

ΒΡΑΔΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ 2020

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds