Δήμος Κηφισιάς

ΖΩΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

By  | 

Γράφει: η Χριστίνα-Άννα Φωτιάδη

Τη γνωστή τραγουδίστρια Ζωή Παπαδοπούλου είχε τη χαρά να παρακολουθήσει το κοινό της Κηφισιάς το Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου σε μια συναυλία στο Πάρκο Παπανδρέου στα πλαίσια του Φεστιβάλ Μενανδρείων 2020.

ΖΩΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Στη συναυλία, που τηρήθηκαν όλα τα μέτρα ασφαλείας για τον Covid-19, η Ζωή Παπαδοπούλου ερμήνευσε πολλά και γνωστά τραγούδια με το κοινό να την χειροκροτεί ενθουσιασμένο. Μια συναυλία αφιέρωμα στην μοναδική Ευτυχία Παπαγιαννοπούλου. Χωρίς υπερβολές και περιττά στοιχεία κατάφερε να χαρίσει με την υπέροχη φωνή της μια πολύ όμορφη βραδιά σε όλους.

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Ν.Π.Δ.Δ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΒΙΚΕΛΑΣ, κ. ΛΙΛΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΖΩΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

Χορηγός επικοινωνίας όπως πάντα ήταν το kifissia radio https://kifissiaradio.blogspot.com/

Η ΖΩΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΕΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟ BANNER ΜΑΣ


Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds