ΑΝΘΟΚΟΜΙΚΗ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

ΓΙΟΡΤΗ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΑΠΌ ΤΟ ΦΙΛΟΖΩΙΚΟ & ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ «ΑΓΑΠΗ» ΣΤΟ ΑΛΣΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

By  | 

Το Φιλοζωικό & Πολιτιστικό Σωματείο «ΑΓΑΠΗ» πραγματοποίησε γιορτή υιοθεσίας την Κυριακή 9 Μαΐου στο περίπτερο του στο Άλσος της Κηφισιάς και κατά την διάρκεια της 68ης Ανθοκομικής Έκθεσης που διεξάγεται από 27 Απριλίου έως 15 Μαΐου.Σε μια ανοιξιάτικη γιορτινή ατμόσφαιρα μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον, καθώς συνέπεσε με τον εορτασμό της Γιορτής της Μητέρας και τα «Ανθεστήρια» πλήθος κόσμου, κυρίως οικογένειες με παιδιά επισκέφτηκαν την Έκθεση και το περίπτερό του Σωματείου.

Το Φιλοζωικό & Πολιτιστικό Σωματείο «ΑΓΑΠΗ» με σκοπό πάντα την προώθηση υιοθεσίας των αδέσποτων ζώων, την περίθαλψη και την δημιουργία κατάλληλων συνθηκών διαβίωσής, προσκάλεσε επώνυμους που αγαπούν τα ζώα και το έχουν αποδείξει με το έργο τους, να φωτογραφηθούν με τα ζωάκια που φιλοξενούνται ή περιθάλπονται από το Σωματείο ώστε να ευαισθητοποιήσουν το κοινό.Άμεση ήταν η ανταπόκριση της ηθοποιού-σεναριογράφου ‘Αννας Ανδριανού, της παρουσιάστριας και γνωστής DJ Μάγκυς Χαραλαμπίδου, του Eco makeover Fashion Editor-Stylist και PR Director του FashionRevolutionGr Δημήτρη Γραμματικογιάννη, της εικαστικού Ειρήνης Λιναρδάκη και του σχεδιαστή κοσμημάτων Περικλή Κονδυλάτου ο οποίος προσήλθε δυο ημέρες νωρίτερα και φωτογραφήθηκε επίσης με τα ζωάκια λόγω του ότι είχε τα γενέθλιά του την καθορισμένη ημέρα μαζί με τον ηθοποιό Γιωργο Κοψιδά ,και την δημοσιογράφο Ανθή Σαλαγκούδη. Το τηλεοπτικό συνεργείο του ALPHA και η εκπομπή “Super Katerina” βρέθηκαν εκεί και οι επώνυμοι έδωσαν συνέντευξη μιλώντας για την σημασία της φιλοζωίας καθώς και του πολιτισμού εφόσον η σωστή συμπεριφορά απέναντι στα ζώα που είναι ανυπεράσπιστα δείχνει το επίπεδο του πολιτισμού των ανθρώπων.

Συνέντευξη έδωσαν επίσης ο Πρόεδρος της Ανθοκομικής κ. Χρήστος Λαχανάς, η Πρόεδρος και Ιδρύτρια του Σωματείου κυρία Κυβέλη Λάσκαρι καθώς και μέλη του ΔΣ του Σωματείου. Πάντα κοντά μας με κοινούς στόχους και την αμέριστη αρωγή της η κυρία Ζωή Γερουλάνου και οι Σκύλοι Οδηγοί Ελλάδας.

Το Σωματείο, για πρώτη φορά κάνει δυναμική την παρουσία του από την αρχή της Ανθοκομικής Έκθεσης καθώς ο Πρόεδρος της 68ης Ανθοκομικής κ. Χρήστος Λαχανάς παραχώρησε δωρεάν περίπτερο το οποίο πλαισιώνουν εθελοντές καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας και για όλη την διάρκεια της Έκθεσης. Οι επισκέπτες και ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες για το Σωματείο, τα μέλη, τις εκδηλώσεις καθώς και πως μπορεί κάποιος να βοηθήσει ή να υιοθετήσει ένα ζωάκι. Επίσης, χάρη στην γενναιοδωρία και προσφορά κάποιων μελών, το σωματείο έφτιαξε μπλουζάκια από την πώληση των οποίων τα χρήματα θα διατεθούν στις ανάγκες αδέσποτων ζώων που χρήζουν ιατρικής βοήθειας ή σίτισης. Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως τον κ. Τ. Φαρμάκη για την χορηγία υφάσματος, την κυρία Μαρία Τάγγαλου, σχεδιάστρια μόδας για το σχέδιο στις μπλούζες και τον κ. Δ.Μεταξά για την εκτύπωση. Ακόμη ευχαριστούμε την κυρία Μαρί Γυπαράκη ,για την προσφορά 25 δημιουργιών της από Amaris Myconian Art Stories . Τέλος, ευχαριστούμε για άλλη μία φορά τον Πρόεδρο κ. Χρήστο Λαχανά και τον Δήμο Κηφισιάς για την φιλοξενία μας στην 68η Ανθοκομική Έκθεση Κηφισιάς, τους επώνυμους προσκεκλημένους, τους εθελοντές αλλά και όλους εσάς που μας πλημμυρίσατε κυριολεκτικά με την παρουσία σας την Κυριακή και κυρίως την αγάπη σας/μας , που μας ενώνει σε αυτό το Σωματείο.

*Save the date: 4 Ιουνίου μια νέα μεγάλη διοργάνωση στο Ζάππειο Μέγαρο, που θα συζητηθεί.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds