ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

O τελικός του πανελλήνιου διαγωνισμού STEM STARS Greece στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων!

By  | 

Σας προσκαλούμε στον μεγάλο τελικό του πανελλήνιου διαγωνισμού STEM STARS Greece 2022, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 2 Απριλίου στο πλαίσιο του Athens Science Festival 2022, στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή για το κοινό από τις 15:00 έως τις 17:00, όπου θα μπορείτε να δείτε τις εργασίες των ομάδων (Νέοι Φούρνοι), ενώ στις 17:00 θα ακολουθήσει η τελετή βράβευσης (Αμφιθέατρο) που θα είναι επίσης ανοιχτή!

Οι δύο πρώτες ομάδες/συμμετέχουσες/οντες θα κερδίσουν μια θέση ώστε να διαγωνιστούν διαδικτυακά στον διεθνή διαγωνισμό International Science and Engineering Fair (ISEF) 2022. Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που μαθητές από την Ελλάδα θα συμμετάσχουν στον διαγωνισμό ISEF για να διεκδικήσουν διεθνή βραβεία και έπαθλα που ξεπερνούν συνολικά τα 5 εκατομμύρια δολάρια.

Tην ευθύνη του διαγωνισμού έχει o Μη Κερδοσκοπικός Οργανισμός SciCo. Ο διαγωνισμός χρηματοδοτείται από την Πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. Χορηγός του διαγωνισμού είναι η PricewaterhouseCoopers Greece (PwC Greece). Χορηγός του τελικού είναι η Microsoft Hellas. Χορηγός των βραβείων είναι η Ο3 – Out Of the Ordinary.

Ο θεσμός Athens Science Festival που ξεκίνησε το 2014, διοργανώνεται από τη SciCo, το British Council Greece και την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων.

H είσοδος είναι ελεύθερη και ανοιχτή για το κοινό για το Σάββατο 02/04 στο διάστημα 15:00-17:00 και στην τελετή βράβευσης 17:00-18:00.

Για την είσοδο στον χώρο είναι απαραίτητη η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης. Οι ανήλικοι από 4 έως 17 ετών μπορούν να προσκομίζουν, εναλλακτικά, δήλωση αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου (self test) για COVID-19 διάρκειας 24 ωρών.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να περιηγηθείτε στη διεύθυνση https://stemstarsgreece.athens-science-festival.gr/

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds