ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

ΣΥΖΗΤΑΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΜΑΣ

By  | 

Η δημοτική παράταξη «Νέα Δημιουργία» με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο Παναγιώτη Ιωάννου, αφουγκράζεται τα αιτήματα των πολιτών της Λυκόβρυσης και της Πεύκης για καλύτερη ενημέρωση, πάνω σε θέματα που αφορούν στον Δήμο και την καθημερινότητα τους.

Για αυτό  ανακοινώνει ότι από τον Μάρτιο του 2022 και σε μηνιαία βάση, θα διοργανώνει εκδηλώσεις (αρχικά διαδικτυακές λόγω της πανδημίας) στις οποίες θα αναδεικνύονται θέματα αλλά και θα προτείνονται λύσεις . Στις θεματικές εκδηλώσεις θα συμμετέχουν μεταξύ άλλων και  άνθρωποι με εξειδικευμένες γνώσεις, οι οποίοι θα παρουσιάζουν τις απόψεις τους και την ίδια στιγμή θα λύνουν τις απορίες των πολιτών.

Ο κ. Παναγιώτης Ιωάννου αναφερόμενος στη σημαντική πρωτοβουλία της παράταξης «Νέα Δημιουργία» τόνισε: « Σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον η Λυκόβρυση και η Πεύκη οφείλουν να διατηρήσουν τη μοναδική τους ταυτότητα αλλά και να κοιτάξουν προς το μέλλον. Είναι δεδομένο ότι η παρούσα διοίκηση αδυνατεί να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, καθώς βρίσκεται κλεισμένη στα γραφεία της. Εμείς είμαστε κομμάτι της κοινωνίας και για αυτό θα αναδείξουμε όλα τα θέματα που αφορούν τη ζωή μας. Είμαι σίγουρος ότι με τη συμμετοχή σας θα προβληματιστούμε, θα αναζητήσουμε λύσεις και τελικά θα τις βρούμε».

Η ακριβής ημερομηνία της πρώτης εκδήλωσης καθώς και η θεματολογία της θα ανακοινωθούν τις με νέα ανακοίνωση τις επόμενες ημέρες.

    www.panioannou.com

             6944308390

panagiotis@panioannou.com Download all attachments as a zip file

www.panioannou.com

             6944308390

panagiotis@panioannou.com

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds