ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

“Στην κοπή πίτας της ΔΗΜΤΟ Λυκόβρυσης- Πεύκης ο Δήμαρχος”

By  | 

Στη κοπή της παραδοσιακής βασιλόπιτας της Δημοτικής Τοπικής Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022 βρέθηκε ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔΑ Τάσος Μαυρίδης.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν μεταξύ άλλων o Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και  Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωστής Χατζηδάκης, η Υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Νίκη Κεραμέως, ο τέως υπουργός Επικρατείας Θεόδωρος Ρουσόπουλος, ο βουλευτής Δημήτρης Καιρίδης, οι οποίοι εκλέγονται στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας. Επίσης, ο πρώην Υπουργός και Πρόεδρος του ΕΛΓΑ Ανδρέας Λυκουρέντζος, οι Αντιπεριφερειάρχες Λουκία Κεφαλογιάννη και Γιάννης Κεχρής, ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ του Βορείου Τομέα Σπύρος Αβραμάκος,  Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι άλλων Τοπικών Οργανώσεων και πλήθος μελών της ΔΗΜΤΟ.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds