ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

Δημόσια Συζήτηση – Live Streaming από τον Παν. Ιωάννου και την ομάδα του για την πρόληψη και αντιμετώπιση των Έντονων Καιρικών Φαινομένων.

By  | 

Δημόσια Συζήτηση – Live Streaming από  τον Παν. Ιωάννου και την ομάδα του για την πρόληψη και αντιμετώπιση  των Έντονων Καιρικών Φαινομένων.

Για άλλη μια φορά τα τελευταία χρόνια, η κλιματική αλλαγή μας υπενθύμισε την παρουσία της και τις αρνητικές επιδράσεις στη ζωή μας, όχι θεωρητικά, όχι κάποτε στο μέλλον, όχι κάπου μακριά μας, αλλά εδώ, σε όλους εμάς, με άμεσες αρνητικές συνέπειες, χωρίς απώλειες ζωών αυτή την φορά, αλλά με απώλειες περιουσιών και περιουσιακών στοιχείων, άλλες οικονομικές ζημιές και απώλειες εργάσιμου χρόνου πολιτών και επιχειρήσεων,  και ταλαιπωρίες για δεκάδες ώρες ή διακοπές ηλεκτροδότησης, τηλεπικοινωνιών κλπ.

Κρατικός μηχανισμός, στην ευρύτερη ή στενότερη έννοια του, τοπική αυτοδιοίκηση και μηχανισμοί, αδυνατούν να αντιμετωπίσουν αποτελεσματικά τα όλο και πιο έντονα και όλο πιο συχνά καιρικά φαινόμενα.

Πώς προετοιμαζόμαστε καλύτερα; Πώς είμαστε σε θέση την επόμενη φορά να ανταποκριθούμε και να προλάβουμε ανάλογα φαινόμενα και τις αρνητικές τους επιπτώσεις; Πώς πρέπει να οργανωθούμε και πώς να δράσουμε;

Αυτά και άλλα ερωτήματα, σε τοπικό – σε επίπεδο Δήμου – αλλά και ευρύτερο περίγυρο θα προσπαθήσουμε να συζητήσουμε, να αναλύσουμε και να ανταλλάξουμε απόψεις με πολίτες, φορείς, εργαζομένους του Δήμου και των φορέων και οργανισμών, όλων όσων ζήσαμε τις τελευταίες αρνητικές εμπειρίες, αλλά και όσων είναι υπεύθυνοι να μας προφυλάξουν από ανάλογες ή χειρότερες καταστάσεις στο άμεσο μέλλον.

Για τον σκοπό αυτό, ο Παναγιώτης Ιωάννου με την ομάδα του διοργανώνουν ζωντανή, δημόσια συζήτηση, μέσω Live Streaming, το ερχόμενο Σάββατο, 5 Φεβρουαρίου, στις 6 μ.μ.

Η συμμετοχή σε πολίτες, φορείς, μέσα μαζικής ενημέρωσης κλπ. είναι ελεύθερη μέσα από το Facebook στο προφίλ: Παναγιώτης Ιωάννου ( από το Σάββατο μετά τις 17:30 ) ή μετά από επιβεβαίωση – email στο: secretary@panioannou.com

Σας περιμένουμε όλες και όλους!

    www.panioannou.com

             6944308390

panagiotis@panioannou.com

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds