ΔΗΜΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

Δήμος Βριλησσίων: Σε ποια σημεία έχει τοποθετηθεί αλάτι αποχιονισμού.

By  | 

Για την αντιμετώπιση των αναμενόμενων χιονοπτώσεων και παγετού ο Δήμος Βριλησσίων διαθέτει αλάτι στους δημότες για τις ανάγκες αποχιονισμού των εξωτερικών χώρων, της οικίας και των πεζοδρομίων τους.

Από σήμερα Παρασκευή 21/01/2022 και καθ΄ όλη τη διάρκεια της κακοκαιρίας, η Πολιτική Προστασία διανέμει αλάτι στα κάτωθι σημεία: – ΄Ανω Βριλήσσια , πλατεία 25ης Μαρτίου και στην πλατεία 28ης Οκτωβρίου- Στην οδό Αναπαύσεως ( έξω από τη Ναυτική βάση)- Στο τέρμα της οδού Κισσάβου ( έξω από το κλειστό γήπεδο) – Στον Οργανισμό Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης (Πεντέλης 62)• Οι δημότες θα πρέπει να έχουν μαζί τους φτυαράκι και σάκο για τη μεταφορά του.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds