ΔΗΜΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

Αποτελέσματα δειγματοληπτικού ελέγχου covid-19, την Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022 στον Δήμο Βριλησσίων

By  | 

Νέος έλεγχος την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου στην πλατεία Αναλήψεως από 09:00-15:00. Στον δειγματοληπτικό έλεγχο αντιγόνου covid-19 που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022 στα Δημοτικά Ιατρεία του Δήμου Βριλησσίων, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ, διενεργήθηκαν συνολικά 804 rapid test, εκ των οποίων 53 βρέθηκαν θετικά στον ιό.

Ευχαριστούμε θερμά τη Διοίκηση του ΕΟΔΥ, το προσωπικό και τον επικεφαλής του κλιμακίου κ. Δελλαμένη Σταύρο, για την άμεση και συνεχή ανταπόκριση στη διενέργεια ελέγχων covid στην πόλη μας καθώς και προσωπικό των Δημοτικών Ιατρείων κα Ζήση Τάνια και κα Κατσαρού Μαρία και τους εθελοντές μας κα Σοφία Ράπτη και κ. Κώστα Λιακόπουλο.

Την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται στην πλατεία Αναλήψεως για νέο έλεγχο, δωρεάν για όλους τους δημότες.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds