Δήμος Κηφισιάς

Η Συναυλία «ψυχή και σώμα» που πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του ΙΝ Αγ.Γεωργίου Εκάλης ήταν αφιερωμένη στους «μαχητές» της πανδημίας.

By  | 

Μια συναυλία αφιερωμένη σε όλους εκείνους που μάχονται στην πρώτη γραμμή κατά της πανδημίας Covid-19, προσέφερε ο Σύλλογος «Οι Φίλοι της Ορχήστρας Ποικίλης Μουσικής Κηφισιά» σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Εκάλης και τον Αντιδήμαρχο Αχιλλέα Κουρέπη, την Κυριακή 23 Αυγούστου 2020.
Η συναυλία με τίτλο “ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΣΩΜΑ” πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρου του Ιερού Παρεκκλησίου Αγίου Γεωργίου Εκάλης και συμμετείχαν η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΑΚΗ (τσέλο) / Μέλος της Ευρωπαϊκής Ορχήστρας Νέων, ως εκπρόσωπος της Ελλάδας και ο DANILO DE LUCA (φλάουτο) / Πρώτο Μεγάλο Βραβείο της πόλης Μασσαλίας (Γαλλία) για το έτος 2016.
Στη συναυλία ελήφθησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των δημοτών και των καλλιτεχνών.

Το site μας, πήρε συνέντευξη και από τους δύο καταξιωμένους μουσικούς τις οποίες θα δημοσιεύσουμε στην συνέχεια. Να υπενθυμίσουμε ότι το kifissiaradio.blogspot ήταν χορηγός επικοινωνίας της εκδήλωσης καθώς και σε όλες τις εκδηλώσεις του Δήμου Κηφισιάς.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds