Δήμος Κηφισιάς

Δράση για την απομάκρυνση των εγκαταλελειμμένων οχημάτων

By  | 

Έχει ξεκινήσει και συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό η απομάκρυνση εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων για τα αιτήματα που έχουν ολοκληρώσει την υποχρεωτική εκ του νόμου διαδικασία κι ανέρχονται στον αριθμό 180.

Τα εγκαταλελειμμένα οχήματα βρίσκονται σε  διάφορα δημόσια σημεία του Δήμου Κηφισιάς  και στις 3 Δημοτικές Ενότητες Κηφισιά, Νέα Ερυθραία κι Εκάλη. Η δράση υλοποιείται στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλει η δημοτική αρχή για τη βελτίωση της αισθητικής, καθαριότητας και υγιεινής του Δήμου μας.

Τα οχήματα που απομακρύνονται οδηγούνται προς ανακύκλωση βάση του Π.Δ.116/2004.

Η διαδικασία απομάκρυνσης εγκαταλελειμμένων αυτοκινήτων είναι ιδιαίτερα χρονοβόρα. Συγκεκριμένα:

– Ενημερώνονται οι υπηρεσίες του Δήμου από τους επόπτες και τους δημότες.

-Καταγράφεται το όχημα και φωτογραφίζεται δύο διαφορετικές ημερομηνίες σε χρονική διάρκεια ενός μήνα.

-Ακολούθως, τοποθετείται στο αυτοκίνητο ειδοποίηση απομάκρυνσης.

-Εάν το όχημα φέρει πινακίδες ειδοποιείται ο ιδιοκτήτης του με σχετική επιστολή. Η απομάκρυνση των οχημάτων γίνεται μετά την πάροδο 45 ημερών.

Στο πλαίσιο της δράσης για την απομάκρυνση των εγκαταλελειμμένων οχημάτων τα οποία δυσκολεύουν τη στάθμευση και αποτελούν εστίες μόλυνσης, οι πολίτες του Δήμου Κηφισιάς μπορούν να επικοινωνούν στον τηλέφωνο 210-6206677 ή να στέλνουν ηλεκτρονικό αίτημα στο Γραφείο Δημότη http://www.kifissia.gr/kif/gdimoti/ και να δίνουν πληροφορίες για τα εγκαταλελειμμένα οχήματα που υποπέπτουν στην αντίληψη τους σε οποιοδήποτε σημείο του Δήμου μας.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds