ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΣΤΗΝ GALERIE ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΙΑ ΑΡΧΑΡΙΟΥΣ

By  | 

Η GALERIE ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝ πάντα πρωτοπόρος στον χώρο των τεχνών και στη δημιουργία καλλιτεχνικών εκδηλώσεων υψηλού επιπέδου προχωράει στην έναρξη σεμιναρίων με πολλές θεματικές ενότητες. Ήδη έχουν σχεδιαστεί και δρομολογηθεί πέντε θεματικές ενότητες ενώ πολύ σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλες.

Στην θεματική ενότητα »Μαθήματα φωτογραφίας για αρχάριους» θα έχουμε την ευκαιρία  να μάθουμε τι είναι η φωτογραφία και κυρίως πώς μπορούμε να »αποτυπώσουμε» την στιγμή.

Θα μάθουμε πώς λειτουργεί η φωτογραφική μηχανή, τι είναι κάδρο, ποιες  είναι οι προϋποθέσεις για να βγάλουμε μία σωστή τεχνικά φωτογραφία. Παράλληλα θα γνωρίσουμε πολλούς σπουδαίους φωτογράφους, θα τους προσεγγίσουμε και θα εμπνευστούμε για να δημιουργήσουμε έτσι τις δικές μας εικόνες.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται μία φορά την εβδομάδα στον φιλόξενο χώρο της Galerie Δημιουργών και η διάρκεια κάθε μαθήματος θα είναι 90 λεπτά, με ένα μικρό διάλειμμα. Η διάρκεια του σεμιναρίου είναι τρίμηνη και για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στο 210-6251732

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds