ΔΗΜΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

VRILISSIA ONLINE APP ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΣΥΣΤΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΕΝΑ VIDEO KAI MIA ΕΠΙΣΤΟΛΗ: ΑΠΟ ΤΟ ΕΓΩ ΣΤΟ ΜΑΖΙ..!!!

By  | 

Ας συστηθούμε! VRILISSIA.ONLINE

 Ο Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης του Δήμου  Βριλησσίων (ΟΚΠΑΔΒ), έρχεται ακόμα πιο κοντά στον δημότη με την εφαρμογή VRILISSIA.ONLINE  που είναι ένας πλήρης οδηγός πόλης με πολλές χρήσιμες λειτουργίες για την ασφάλεια, την πληροφόρηση και την πλοήγηση των χρηστών εντός των ορίων της πόλης μας.

Η εφαρμογή αυτή είναι εντελώς δωρεάν παρέχεται μέσα από τα κινητά σας (IOS και Αndroid) και δίνει την δυνατότητα στον δημότη να συνδεθεί άμεσα με τις Δομές και τις Δράσεις του Οργανισμού μας  όπου μπορεί εύκολα και γρήγορα να αποκτήσει πρόσβαση και πληροφόρηση.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι οι Κοινωνικές Δομές που απαρτίζουν τον ΟΚΠΑ-ΔΒ , ο οποίος είναι ΝΠΔΔ έργο του οποίου είναι η παροχή υπηρεσιών κοινωνικού χαρακτήρα και αλληλεγγύης προς όλους τους κατοίκους του  αλλά και στις  ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και τους χρήζοντας ειδικής μέριμνας πολίτες, είναι: οι Βρεφονηπιακοί σταθμοί, τα ΚΑΠΗ, το ΚΔΑΠ-ΑΜΕΑ «ΚΡΙΚΟΣ» , τα Κέντρα Κοινότητας , το Κοινωνικό Παντοπωλείο, το Κοινωνικό Φαρμακείο ,η Ιματιοθήκη-Ανταλλακτήριο,  τα Δημοτικά – Κοινωνικά Ιατρεία , το  Γραφείο Διαμεσολάβησης Κόκκινων  Δανείων & Υπερχρεωμένων Νοικοκυριών , Νομική & Λογιστική Συμβουλευτική Υποστήριξη , Βοήθεια Στο Σπίτι , Πρόγραμμα ΤΕΒΑ.

Οι Δράσεις του ΟΚΠΑ-ΔΒ οι οποίες είναι μονίμως αυξανόμενες έχουν μεγάλη ποικιλία στα πεδία που καλύπτουν και αφορούν ποικίλες ηλικιακές ομάδες , ορισμένες από αυτές είναι: Σχολή Γονέων  , Σεμινάρια Αυτοβελτίωσης , Κοινωνικές Δεξιότητες για Παιδιά , Διαπολιτισμικά Εργαστήρια Εφήβων & Νέων , Ζαχαροπλαστική για παιδιά , Ομάδα Προφορικής Ιστορίας Βριλησσίων καθώς και πολλές άλλες οι οποίες προστίθενται ανά έτος .

Emoji

Να τονίσουμε ότι η συμμετοχή στις δράσεις του ΟΚΠΑΔΒ είναι τελείως ΔΩΡΕΑΝ και σκοπό έχουν να προσφέρουν όσα περισσότερα μπορούν στους δημότες και να μάθουν ακόμα καλύτερα την πόλη μας 

Emoji

Η εφαρμογή μας έρχεται για να φέρει τους δημότες πιο κοντά στον ΟΚΠΑ-ΔΒ να μάθουν τις Δομές και τις Δράσεις του Οργανισμού που ενδεχομένως να μην γνωρίζουν και όλα αυτά απλά μέσα από την εφαρμογή του κινητού τους.

Emoji

Μέσω της εφαρμογής  επιτρέπεται η  αμφίδρομη ανταλλαγή πληροφοριών και η επικοινωνία μεταξύ του ΟΚΠΑ Βριλησσίων και των χρηστών, για όλα τα θέματα που αφορούν στην ασφάλεια και στην καθημερινότητα τους στο πλαίσιο των πολλαπλών δράσεων του ΟΚΠΑ-ΔΒ και του κοινωνικού του έργου.

Emoji

Με την εφαρμογή VRILISSIA.ONLINE ο ΟΚΠΑ-ΔΒ μπορεί να ενημερώνει και να υποστηρίζει καλύτερα τις ομάδες υψηλού υγειονομικού κινδύνου, τις κοινωνικά ευπαθείς και τις οικονομικά ασθενείς.

Emoji
Emoji
Emoji

 Συνδέει επίσης την τοπική αγορά με τους δημότες μέσα από προγράμματα ανταμοιβής,  εθελοντισμού και εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με εκπτώσεις και προσφορές από τις τοπικές επιχειρήσεις που συμμετέχουν και προβάλλονται στην εφαρμογή.

Emoji

 Για εμάς στον ΟΚΠΑ-ΔΒ η ασφάλεια τον πολιτών είναι πρωταρχικό μέλημα μας  και έτσι οι χρήστες της εφαρμογής μπορούν να επικοινωνήσουν τη θέση τους σε περίπτωση ανάγκης είτε προς τις αρμόδιες αρχές είτε προς τις επαφές τους.

Emoji
Emoji
Emoji

 Τέλος ο  ΟΚΠΑ-ΔΒ με κοινωνική ευαισθησία και αίσθημα ευθύνης σε ότι αφορά  στην πανδημία COVID-19, ενισχύει την  προστασία του πολίτη με την εφαρμογή VRILISSIA.ONLINE η οποία περιλαμβάνει λειτουργίες  social distancing ( κοινωνικής αποστασιοποίησης ) με χάρτες προβολής της πληθυσμιακής συγκέντρωσης.

Emoji

 Στη σύγχρονη ψηφιακή εποχή ο ΟΚΠΑ-ΔΒ πρωτοπορεί με την εφαρμογή VRILISSIA.ONLINE και κάνει χρήση των νέων τεχνολογιών προκειμένου να προσφέρει ακόμα πιο αποτελεσματική βοήθεια στον συνάνθρωπο που τη χρειάζεται και στον ενεργό πολίτη που θέλει να ενημερώνεται και να προσφέρει στις εθελοντικές και κοινωνικές μας δράσεις.

Emoji

 Γίνετε και εσείς μέλος της μεγάλης Οικογένειας  του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου μας , ανέδειξε την Αλληλεγγύη και το επίπεδο πολιτισμού της πόλης μας συμμετέχοντας ενεργά 

VRILISSIA.ONLINE 

Β. Αρσένη-Λάμπρου

           ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΚΠΑΔΒ 

ΑΝΤΙΔ/ΡΧΟΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ

& ΑΓΩΓΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds