ΔΗΜΟΣ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

Αρωγός στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου για τα παιδιά «No Finish Line» ο Δήμος Βριλησσίων

By  | 

Tην προσφορά του προς τα παιδιά που έχουν ανάγκη συνέχισε για ακόμη μια χρονιά ο κορυφαίος φιλανθρωπικός αγώνας No Finish Line Athens, που πραγματοποιήθηκε και ολοκληρώθηκε την Κυριακή 3 Οκτωβρίου στο ΟΑΚΑ.       

Πρόκειται για έναν διεθνή αγώνα δρόμου κατά τη διάρκεια του οποίου κάθε χιλιόμετρο που καταγράφουν οι συμμετέχοντες , η διοργάνωση το μετατρέπει σε χρήματα και τα διαθέτει στα παιδιά.    Φέτος οι χιλιάδες δρομείς που πήραν μέρος, κάλυψαν 31548,8 χιλιόμετρα μέσα στις 90 ώρες του αγώνα και πρόσφεραν 15744,4 ευρώ στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί».   Ο Δήμος Βριλησσίων αρωγός του No Finish Line συνέδραμε στην διεξαγωγή του αγώνα μέσω της Αντιδημαρχίας Περιβάλλοντος.        Το παρών στον φιλανθρωπικό αγώνα  έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Υποδομών & Οικονομικών Πόρων, κ. Κωνσταντίνος Βαφειάδης και η Πρόεδρος του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού κ. Ιωάννα Κυρίτση.   

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds