Δήμος Κηφισιάς

Η ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΜΟΥΜΟΥΡΗ ΣΤΑ ΜΕΝΑΝΔΡΕΙΑ

By  | 

Την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς δόθηκε με μεγάλη επιτυχία μια μουσική βραδιά από την ταλαντούχο Ευαγγελία Μουμούρη και τον πολλά υποσχόμενο νέο τραγουδιστή, Δημήτρη Κίκλη.

Η Ευαγγελία Μουμούρη με τον αυθορμητισμό που την διακρίνει και τη θεατρικότητα διάβαζε cartes postale, τραγουδούσε, επικοινωνούσε με το κοινό σκορπώντας αισιοδοξία και χαρά.Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος, ο πρόεδρος του Μενάνδρου Αχιλλέας Κουρέπης, η πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ «Δ.Βικέλα» Λίλα Παπαδημητρίου και άλλοι.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds