Δήμος Κηφισιάς

ΕΤΗΣΙΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΗΡΩΑ-ΜΑΚΕΔΟΝΟΜΑΧΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ

By  | 

Κυριακή 17η Οκτωβρίου 2021

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

10:00     Το Σωματείο «ΚΑΠΕΤΑΝ ΜΙΚΗΣ ΖΕΖΑΣ-Φίλοι Παύλου Μελά» θα τελέσει ετήσιο μνημόσυνο, υπέρ αναπαύσεως της ψυχής του Μακεδονομάχου ήρωα Παύλου Μελά. εις τον Ι. Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Πλατεία Κεφαλαρίου Κηφισιάς, μετά το πέρας της Θείας λειτουργίας. Θα χοροστατήσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κηφισιάς-Αμαρουσίου και Ωρωπού κ.κ. Κύριλλος.

Θα παρευρεθούν, ο Δήμαρχος Κηφισιάς κ. Γιώργος Θωμάκος, μέλη της οικογενείας του αποβιώσαντος στις 12/02/20 Προέδρου του Σωματείου κ. Γιάννη Μελά και πολλοί Υπερήφανοι Έλληνες, καθώς ο Γιάννης Μελάς  ήταν  ένας σύγχρονος  Άξιος Έλληνας, που σε αυτούς τους χαλεπούς καιρούς, αγωνίστηκε ανιδιοτελώς υπέρ Πίστεως και Πατρίδος.

10:30    Τρισάγιο και κατάθεση στεφάνων εις το άγαλμα του Μακεδονομάχου, επί της πλατείας  Κεφαλαρίου Κηφισιάς.

ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ:   Στην ακρίβεια της ώρας που αναφέρεται στο πρόγραμμα, πιθανόν να  προκύψει μικρή  απόκλιση (συν ή πλην), εάν τούτο το επιβάλλουν οι συνθήκες.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

            Ο  Αντί-Πρόεδρος
            Δημήτριος Αγγελίδης

 

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δημόσιες Σχέσεις,Content Creator, Social Media Manager, Αρθρογράφος, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds