Δήμος Κηφισιάς

Το Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου στην Ένωση Μικρασιατών Νέας Ερυθραίας δόθηκε με μεγάλη επιτυχία μια μουσική βραδιά από το «Γνωστό Τρίο».

By  | 

Ένας περίπατος με Σμυρνέϊκα και Ρεμπέτικα τραγούδια ταιριασμένα απόλυτα με τη λαϊκή μας έκφραση.

Παραβρέθηκαν ο επίτιμος πρόεδρος της Ένωσης Μικρασιατών Κυριάκος Μαρτάκης, η πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Δ.Βικέλας» Λίλα Παπαδημητρίου, ο ναύαρχος Μάρκος Μάστρακας, η τέως πρόεδρος της χορωδίας 1937 Δέσποινα Βανταλή, η πρόεδρος του Συλλόγου Απόλλων Μουσηγέτης Ολυμπία Μπισκίνη, ο πρόεδρος του Συλλόγου Κεφαλλήνων και Ιθακησίων Κηφισιάς Διονύσης Κεκάτος καθώς και μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου της Ένωσης Μικρασιατών.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds