Δήμος Κηφισιάς

ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΓΟΡΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ: ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ

By  | 

Την Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Ημερίδα Αγοράς Εργασίας: Προκλήσεις και Ευκαιρίες, που διοργάνωσε το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Κηφισιάς για τους ωφελούμενους ανέργους, στο πλαίσιο της συνολικής υποστήριξης τους για την επαγγελματική και κοινωνική επανένταξη.

Καταξιωμένοι εισηγητές ανέλυσαν θέματα σχετικά με την αναζήτηση εργασίας και την ανάπτυξη επαγγελματικών δεξιοτήτων. Η κα.Μαρία Ζαρωτιάδου, Managing Director της εταιρείας Plan of Business, ανέπτυξε τις «Ευκαιρίες εργασίας στη μετά-Covid εποχή», και ο κ.Σωτήρης Χατζηιωαννίδης, Εμπορικός Διευθυντής της Skywalker, ανέλυσε την «Ελληνική Αγορά και Θέσεις Εργασίας».

Με την ολοκλήρωση των εισηγήσεων δόθηκε χρόνος για να απαντηθούν ερωτήματα που προέκυψαν από τους ωφελούμενους, όπως επίσης ερωτήματα απευθύνθηκαν και στο επιστημονικό προσωπικό του Κέντρου Κοινότητας στη συζήτηση που ακολούθησε τις εισηγήσεις.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δημόσιες Σχέσεις,Content Creator, Social Media Manager, Αρθρογράφος, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds