ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Αναστολή εκδηλώσεων ΔΙΟΝΥΣΙΩΝ λόγω τριήμερου εθνικού πένθους για την απώλεια του Μίκη Θεοδωράκη

By  | 

Ο Δήμος Διονύσου συμμετέχει στο τριήμερο εθνικό πένθος που κηρύχθηκε στη χώρα μας μετά την απώλεια του μεγάλου Έλληνα συνθέτη Μίκη Θεοδωράκη, ο οποίος την Πέμπτη 2/9 έφυγε πλήρης ημερών από τη ζωή σε ηλικία 96 ετών.

Ειδικότερα δεν θα πραγματοποιηθούν όλες οι εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί για την Πέμπτη 2, Παρασκευή 3 και Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο των ΔΙΟΝΥΣΙΩΝ 2021.

Τα ΔΙΟΝΥΣΙΑ θα συνεχιστούν κανονικά από την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με το πρόγραμμα εκδηλώσεων που έχει δημοσιοποιηθεί και ισχύει μέχρι νεωτέρας.

Αναφορικά με τις εκδηλώσεις που αναστέλλονται, θα ακολουθήσει νέα ανακοίνωση για την πραγματοποίησή τους.

Ο Δήμαρχος Διονύσου Γιάννης Καλαφατέλης εκ μέρους του Δημοτικού Συμβουλίου εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια ενός μεγάλου Έλληνα, ενός καλλιτέχνη-σύμβολο που με το τεράστιο έργο του και την πολυσχιδή του προσωπικότητα εκπροσώπησε και τίμησε την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δημόσιες Σχέσεις,Content Creator, Social Media Manager, Αρθρογράφος, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds