ΔΗΜΟΣ ΔΙΟΝΥΣΟΥ

Τοποθετήθηκε Ράμπα ΑμεΑ στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Διονύσου στον Άγιο Στέφανο, μετά από παρέμβαση και ενέργειες της Εντεταλμένης Συμβούλου Γ.Κριεμάδη

By  | 

Μια μεταφερόμενη ράμπα αλουμινίου για την εξυπηρέτηση των Ατόμων με Αναπηρία (ΑμεΑ), τοποθετήθηκε πρόσφατα στα γραφεία του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Διονύσου, επί της οδού Σωκράτους 3 στον Άγιο Στέφανο.

Η ράμπα κατέστη δυνατό να τοποθετηθεί μετά από παρέμβαση, ενέργειες αλλά και χορηγία της Εντεταλμένης Συμβούλου Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Δομών Υγείας του Δήμου Διονύσου Γεωργίας Κριεμάδη.

Πραγματοποιήθηκε επίσης τεχνικός έλεγχος από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, παρουσία του Αντιδημάρχου Αναπτυξιακού Προγραμματισμού, Τεχνικών Υπηρεσιών και Ενεργειακής Αναβάθμισης Στέφανου Κριεμάδη και του  Προϊσταμένου του Αυτοτελούς Τμήματος Παιδείας, Πολιτισμού και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Βασίλη Κατσουρού.

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds