ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δεύτερο κύμα αλληλεγγύης στην Εύβοια από την Περιφέρεια Αττικής – Αποστολή βοήθειας στο Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας

By  | 

Γ. Πατούλης:  «Η Περιφέρεια Αττικής συμπαραστέκεται στη δοκιμασία των κατοίκων της Εύβοιας αλλά και όλων των περιοχών που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές»

apostoli evia 1

Μετά την παράδοση ανθρωπιστικής βοήθειας στη Λίμνη Ευβοίας και στο χωριό Ροβιές, η Περιφέρεια Αττικής απέστειλε βασικά αγαθά στο Δήμο Μαντουδίου-Λίμνης- Άγιας Άννας.

Ένα  φορτηγό με είδη πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες των χωριών Παπάδες, Αχλάδι και Κερασιά του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης- Άγιας Άννας παρέδωσε εκ μέρους του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, η Αντιπεριφερειάρχης Λ. Κεφαλογιάννη. Η αποστολή βοήθειας παραδόθηκε από την κα Κεφαλογιάννη  στους  προέδρους των τοπικών κοινοτήτων κ. Γ. Αντωνίου, πρόεδρο της κοινότητας Παπάδων και τον κ. Δ. Μαργαρίτη, πρόεδρο της κοινότητας Κερασίας, καθώς και σε ομάδα εθελοντών της κοινότητας Αχλαδίου.

Η κα Κεφαλογιάννη στις πληγείσες περιοχές συνάντησε και τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας κ. Φ. Σπανό, ο οποίος εξέφρασε τις θερμές ευχαριστίες του προς τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη για την συνολική προσφορά βοήθειας και αλληλεγγύης της Περιφέρειας Αττικής, όλες αυτές τις ημέρες που η Εύβοια δοκιμάζεται από τις καταστροφικές πυρκαγιές. 

Σε δηλώσεις του  ο Περιφερειάρχης Αττικής επισήμανε τα εξής:
«Η Περιφέρεια Αττικής συμπαρίσταται στη δοκιμασία των κατοίκων της Εύβοιας αλλά και όλων των περιοχών που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές. Χτίζουμε μια γέφυρα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης μαζί με τους συμπολίτες μας που αγκαλιάζουν κάθε πρωτοβουλία βοήθειας προς τους πυρόπληκτους συνανθρώπους μας. Αισθανόμαστε την απόγνωση και την αγωνία των ανθρώπων για την επόμενη μέρα. Η Περιφέρεια Αττικής πάντα στην πρώτη γραμμή των πρωτοβουλιών και των δράσεων για τον άνθρωπο’’.

«Θέλω να ευχαριστήσω  τους πολίτες αλλά και τους Δήμους του Βορείου Τομέα που ανταποκρίνονται με θέρμη στο κάλεσμά μας και παράλληλα με τις δικές τους δράσεις, ενισχύουν τη μεγάλη πρωτοβουλία συγκέντρωσης αγαθών της Περιφέρειας Αττικής. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω την εταιρεία Speedexγια την μεταφορά των ειδών πρώτης ανάγκης στην Εύβοια. Αυτή η αλυσίδα αλληλεγγύης  αναμένεται να γιγαντωθεί», τόνισε από την πλευρά της η Αντιπεριφερειάρχης Λ. Κεφαλογιάννη

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds