ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ

Σε εξέλιξη η καθημερινή διανομή 2.000 γευμάτων σε πυρόπληκτους και κλιμάκια αντιμετώπισης των πυρκαγιών

By  | 

Γ. Πατούλης: «Όλοι μαζί δημιουργούμε μια συμμαχία ισχυρής κοινωνικής ευθύνης και αναπτύσσουμε μια αλυσίδα αλληλεγγύης»

geyma 2

Συνεχίζεται από την Τρίτη 10 Αυγούστου η διανομή 2.000 μερίδων φαγητού σε πυρόπληκτους, μέλη  των σωμάτων ασφαλείας, κλιμακίων και ομάδων εθελοντών που δραστηριοποιούνται στις περιοχές που επλήγησαν στην Βορειοανατολική Αττική. Τα γεύματα προσφέρουν  το «Δειπνοσοφιστήριον» και η εταιρεία «Γευσήνους».  

Η διανομή των γευμάτων, πραγματοποιείται με το συντονισμό της Περιφέρειας Αττικής, και θα διαρκέσει  7 ημέρες. Μετά από συγκεκριμένες ενέργειες και σύμφωνα με τις οδηγίες του Περιφερειάρχη Αττικής, οι μερίδες διανέμονται μέσω των 7 σημείων τροφοδοσίας που έχουν αναπτυχθεί στην Βορειοανατολική Αττική. 

Τα σημεία τροφοδοσίας της Περιφέρειας Αττικής βρίσκονται:

1. Στην πλατεία Αφιδνών

2. Στη γέφυρα Αφιδνών επί της Εθνικής Οδού

3. Στην Ιπποκράτειο Πολιτεία

4. Στους Θρακομακεδόνες 

5. Στη Βαρυμπόμπη

6. Στο Κρυονέρι 

7. Στον Άγιο Στέφανο

Η προμήθεια των γευμάτων θα γίνεται τμηματικά από τις 11 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι.

Με αφορμή τις συγκεκριμένες προσφορές ο Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης επισήμανε: «Η Περιφέρεια Αττικής με τη σημαντική προσφορά των επιχειρήσεων σίτισης εξασφάλισε 14.000 μερίδες φαγητού για διάστημα 7 ημερών. Με στοχευμένες δράσεις συνεχίζουμε να είμαστε στο πλευρό των συμπολιτών μας. Προσφορές όπως τα γεύματα, αναδεικνύουν την Ανθρωπιά και την Αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπό μας. Ευχαριστούμε θερμά τόσο τις δύο εταιρείες σίτισης όσο και το σύνολο των ιδιωτών που έχουν ανταποκριθεί από την πρώτη στιγμή στο κάλεσμά μας για προσφορά τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης. Όλοι μαζί αναπτύσσουμε μια συμμαχία ισχυρής κοινωνικής ευθύνης και αναπτύσσουμε μια αλυσίδα αλληλεγγύης».

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds