Δήμος Κηφισιάς

ΜΙΚΡΗΣ ΕΚΤΑΣΗΣ ΦΩΤΙΑ ΑΠΟ ΑΝΑΦΛΕΞΗ ΚΑΛΩΔΙΟΥ ΤΗΣ ΔΕΗ

By  | 

Σε ανάφλεξη καλωδίου της ΔΕΗ οφείλεται σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση της  Πυροσβεστικής Υπηρεσίας η μικρής έκτασης φωτιά που εκδηλώθηκε το πρωί στο αντλιοστάσιο της Πολιτείας. Η φωτιά πέρασε στο ρέμα Κοκκιναρά αλλά δεν επεκτάθηκε λόγω της έγκαιρης επέμβασης των δυνάμεων πυρόσβεσης  και της αποψίλωσης που έχει γίνει στην περιοχή. Στο σημείο βρέθηκαν, 2 οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 7 πυροσβέστες,  4 υδροφόρες της Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κηφισιάς  και ένα όχημα της ομάδας Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Διασωστών.

Σε 24ωρη επιφυλακή είναι η  Πολιτική Προστασία του Δήμου Κηφισιάς. Εθελοντές και εργαζόμενοι του Δήμου πραγματοποιούν πεζές περιπολίες σε δασικές περιοχές. Έχει πραγματοποιηθεί ο σχετικός έλεγχος των πυροσβεστικών κρουνών και το γέμισμα των δεξαμενών εντός των δασικών εκτάσεων ενώ στενή είναι η συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, την Ελληνική Αστυνομία και την Ομάδα Εθελοντών Δασοπυροσβεστών Διασωστών.

Στην ιστοσελίδα του Δήμου έχει αναρτηθεί το σχέδιο αντιμετώπισης εκτάκτων αναγκών εξ αιτίας δασικών πυρκαγιών με τη κωδική ονομασία «ΙΟΛΑΟΣ».

Ο Δήμος Κηφισιάς για τη φετινή αντιπυρική περίοδο, έχει καθαρίσει όλους τους κοινόχρηστους χώρους και  δημοτικά οικόπεδα. Επαναλαμβάνει την έκκληση στους ιδιοκτήτες οικοπέδων για την ανάγκη καθαρισμού τους. Από το νόμο προβλέπεται επιβολή προστίμων σε περίπτωση μη συμμόρφωσης.

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds