Δήμος Κηφισιάς

ΣΤΑ 333 RAPID TESTS, 8 ΘΕΤΙΚΑ

By  | 

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ επισκέφτηκε τον Δήμο Κηφισιάς, ύστερα από πρόσκληση της Διοίκησης του Δήμου, την  Πέμπτη 29 Ιουλίου 2021, στην Πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου Νέας Κηφισιάς και πραγματοποίησε δωρεάν rapid tests Covid-19.  

Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ, στα 333 rapid tests που διενεργήθηκαν εντοπίστηκαν 8 θετικά. Οι εξεταζόμενοι  μπορούν να εκδώσουν τη βεβαίωση αποτελέσματος  rapid test Covid-19 στην ιστοσελίδα gov.gr («Βεβαίωση αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου κορωνοϊού COVID-19»). Η σύνδεση με τη συγκεκριμένη υπηρεσία απαιτεί τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης στο taxisnet.

Στο χώρο  όπου διενεργήθηκαν τα tests, τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας. Τη διαδικασία επόπτευσαν και συζήτησαν με πολίτες και στελέχη του ΕΟΔΥ ο Δήμαρχος Κηφισιάς Γιώργος Θωμάκος και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Εποπτείας Μέτρων κατά του κορωνοϊού Ευάγγελος Αυλήτης.

Ο Δήμος Κηφισιάς ευχαριστεί το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ που επισκέφθηκε την πόλη μας, τους υπαλλήλους του τμήματος Κοινωνικού Σχεδιασμού και του ΚΕΠ Υγείας, που συμμετείχαν στην οργάνωση της δράσης και τη Δημοτική Αστυνομία για τη συνδρομή της.

φωτογραφίες Μάριος Καραγεωργίου

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds