Δήμος Κηφισιάς

ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΕ ΟΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

By  | 

Λόγω εκτέλεσης εργασιών, θα πραγματοποιηθούν ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδικά τμήματα περιοχής Δήμου Κηφισιάς, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, κατά το χρονικό διάστημα από 26.07.2021 έως 01.08.2021, κατά τις ώρες 20.00΄ έως 07.00΄ της επομένης, ως εξής:

1η ΦΑΣΗ:

· Αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας των οχημάτων και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) του αυτοκινητόδρομου Π.Α.Θ.Ε., μεταξύ των χ/θ 22,000 και χ/θ 21,450.

2η ΦΑΣΗ:

· Αποκλεισμός του αριστερού παράδρομου της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, μεταξύ των χ/θ 22,000 και χ/θ 21,450, μέγιστου μήκους 20μ.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Πηγή: https://t.co/VxIIrGMQ8E

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds