Δήμος Κηφισιάς

ΠΡΟΣΩΡΙΝΕΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΣΕ ΟΔΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

By  | 

Λόγω εκτέλεσης εργασιών, θα πραγματοποιηθούν ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε οδικά τμήματα περιοχής Δήμου Κηφισιάς, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα, κατά το χρονικό διάστημα από 26.07.2021 έως 01.08.2021, κατά τις ώρες 20.00΄ έως 07.00΄ της επομένης, ως εξής:

1η ΦΑΣΗ:

· Αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας κυκλοφορίας των οχημάτων και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) του αυτοκινητόδρομου Π.Α.Θ.Ε., μεταξύ των χ/θ 22,000 και χ/θ 21,450.

2η ΦΑΣΗ:

· Αποκλεισμός του αριστερού παράδρομου της Ν.Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας, μεταξύ των χ/θ 22,000 και χ/θ 21,450, μέγιστου μήκους 20μ.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί κατά την διέλευσή τους από τα σημεία των εργασιών και να ακολουθούν την υπάρχουσα οδική σήμανση.

Πηγή: https://t.co/VxIIrGMQ8E

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Δημόσιες Σχέσεις,Content Creator, Social Media Manager, Αρθρογράφος, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds