Δήμος Κηφισιάς

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2021

By  | 

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε  την Παρασκευή 23/7/2021, το «Αθλητικό Καλοκαίρι 2021» που παρείχε δωρεάν το ΝΠΔΔ «Δ. Βικέλας» του Δήμου Κηφισιάς.

400 παιδιά αποχαιρέτησαν το “Αθλητικό Καλοκαίρι 2021”, κρατώντας τις υπέροχες αναμνήσεις και τους νέους φίλους που απέκτησαν.

Το πρόγραμμα έδωσε την ευκαιρία στα παιδιά που συμμετείχαν να γνωρίσουν όλα τα βασικά αθλήματα  και να απασχοληθούν δημιουργικά κατά τη διάρκεια των τεσσάρων εβδομάδων του Camp.

Τα  παιδιά φιλοξενήθηκαν στις εγκαταστάσεις  του Ζηρινείου Δημοτικού Σταδίου και στο ΔΑΚ Πολιτείας όπου συμμετείχαν σε  αθλήματα υπό την καθοδήγηση και επίβλεψη των Καθηγητών Φυσικής Αγωγής του Ν.Π.Δ.Δ «Δημήτριος Βικέλας».

Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε με βάση τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα και τους κανόνες για την προστασία της δημόσιας υγείας.

Ραντεβού πλέον το καλοκαίρι του 2022, καλές διακοπές!

Δείτε το σχετικό βίντεο «Αθλητικό Καλοκαίρι 2021» https://www.facebook.com/kifissia.gr/videos/577094787003319

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds