Δήμος Κηφισιάς

ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ «ΤΟ PARTY ΤΩΝ ΑΝΑΜΝΗΣΕΩΝ»

By  | 

Την Κυριακή 27/6 στο Αίθριο του Δημαρχείου Κηφισιάς η Μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού σε πλήρη ανάπτυξη με ήχο πλούσιο ιδιαίτερα ωραίο ξετύλιξε το σύνολο των ικανοτήτων της, σε μια βραδιά πλημμυρισμένη από υπέροχες αναμνήσεις της δεκαετίας`70-’80 και όχι μόνο!!


Ο χαρισματικός μαέστρος Γιώργος Τσιλιμπάρης απέδωσε εκπληκτικά τις μουσικές περιπλανήσεις με την Μπάντα του.
Πλήθος κόσμου συμμετείχε στην εξαίσια βραδιά του Πολεμικού Ναυτικού, που σκόρπισε για δύο ώρες, νότες χαράς και αισιοδοξίας.
Παραβρέθηκαν ο Διοικητής της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων Ναύαρχος Κος Γιάννης Καλογερόπουλος, ο Πλοίαρχος Κος Αναστάσιος Μιχέλης και ο Υποναύαρχος Μάρκος Μάστρακας.


Tην εκδήλωση προλόγισε η φιλόλογος Λίλα Παπαδημητρίου, Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Δ.Βικέλα».

Φωτογραφίες: Βαγγέλης Λουτριώτης

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds