Δήμος Κηφισιάς

ΑΠΟ ΤΗ ΔΥΣΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ

By  | 

        Μουσική βραδιά με χρώματα και αρώματα Δύσης και Ανατολής.

Τη Δευτέρα 19 Ιουλίου στις 21:00 στον Πολυχώρο τέχνης Galerie Δημιουργών, η Αναστασία Μαλανδρενιώτη με την υπέροχη φωνή της και τη θεατρική της ερμηνεία θα μας ταξιδέψει μουσικά.

Μαζί της οι μουσικοί: Μάρκος Κώτσιας στο  πιάνο  και Κωνσταντίνος Στεφόπουλος στα  πνευστά και τα κρουστά.

Τηρώντας με απόλυτο σεβασμό τις οδηγίες που διέπουν τους χώρους συνάθροισης και ιδιαίτερα τους κανόνες υγιεινής θα απολαύσουμε μία βραδιά πλημμυρισμένη με μελωδίες  και τραγούδια από Δύση και Ανατολή μιας που η Ελλάδα είναι στο σταυροδρόμι πολιτισμού.

Εκεί όπου η Ανατολή συναντά τη Δύση, εκεί που η ρε μινόρε ανταμώνει με τα ταξίμια και τους Σαμπάχ δρόμους, εκεί όπου έχει μάθει το αυτί να ακούει αλλά και η ψυχή να τραγουδά.

Στοιχεία παράστασης

Αναστασία Μαλανδρενιώτη: Φωνή

Μάρκος Κώτσιας: Πιάνο

Κωνσταντίνος Στεφόπουλος: Πνευστά, κρουστά

Ώρα Προσέλευσης : 20:45

Ώρα έναρξης: 21:00

Ημέρα Παράστασης :Δευτέρα 19 Iουλίου

Τιμή εισιτηρίου: 12 ευρώ

Galerie Δημιουργών

 Χελιδονούς 28, Κηφισιά

www.galeriedimiourgon.gr

www.facebook.com/galeriedimiourgon

Λεωφορεία: 504, 522, 523, 543, 721, Β9

Απαραίτητη η κράτηση θέσης

Πληροφορίες   –  Κρατήσεις :   210 6251732

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds