ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

“Ευχές για ταχεία ανάρρωση προς τον Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού & Μαραθώνος κ. Κύριλλο”

By  | 


Τις ευχές  για ταχεία ανάρρωση των πολιτών του Δήμου Λυκόβρυσης- Πεύκης μετέφερε ο Δήμαρχος της πόλης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης προς τον Μητροπολίτη Κηφισίας, Αμαρουσίου, Ωρωπού & Μαραθώνος Κύριλλο, ο οποίος ήταν ανάμεσα στους ιεράρχες που έπεσαν θύματα επίθεσης κατά τη συνεδρίαση του Συνοδικού Δικαστηρίου στην Ιερά Σύνοδο την Τετάρτη 23/6.

          Όπως ανέφερε ο κ. Μαυρίδης, ο οποίος μόλις πληροφορήθηκε το γεγονός βρέθηκε στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται ο Μητροπολίτης:  «Οι προσευχές και οι ευχές όλων μας για ταχεία ανάρρωση και περαστικά είναι κοντά στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη  μας κ. Κύριλλο, ώστε με τη βοήθεια της Υπεραγίας Θεοτόκου να ξεπεράσει σύντομα την περιπέτεια της υγείας του. Ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και στους άλλους Ιεράρχες που έπεσαν θύματα της ίδιας επίθεσης. Είναι αυτονόητο ότι καταδικάζουμε αυτή την πρωτοφανή εγκληματική ενέργεια».

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds