ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

Προσθήκη στο Πρόγραμμα Αντώνης Τρίτσης για Πολυκέντρα Ανακύκλωσης υπέβαλε ο Δήμος

By  | 

Νέα προσθήκη υπέβαλε ο Δήμος Λυκόβρυσης- Πεύκης στο πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης». Πιο συγκεκριμένα πρόκειται  για την Πρόσκληση AT 04 του Προγράμματος και αφορά σε 6 Πολυκέντρα Ανακύκλωσης, πιο γνωστά ως Κέντρα Ανταποδοτικής Ανακύκλωσης. O προϋπολογισμός των Πολυκέντρων είναι 2.232.000€, ενώ ο συνολικός προϋπολογισμός της Πράξης  ανέρχεται σε 3.649.940€

         Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης- Πεύκης και Γενικός Γραμματέας της ΠΕΔ Αττικής Τάσος Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Ως δημοτική αρχή δίνουμε προτεραιότητα στις πράσινες πολιτικές, όπως κάναμε και στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ, με το οποίο αναβαθμίσαμε σημαντικά τον μηχανολογικό μας εξοπλισμό. Με το Πρόγραμμα Τρίτσης φιλοδοξούμε να αποκτήσουμε υπόγειους κάδους και κέντρα ανταποδοτικής ανακύκλωσης, που θα τονώσουν ακόμη περισσότερο το ήδη μεγάλο ενδιαφέρον των συμπολιτών μας για την ανακύκλωση. Και συνεχίζουμε την προσπάθεια για μια ακόμη πιο καθαρή και ακόμη πιο πράσινη πόλη».

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds