Δήμος Κηφισιάς

Η ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΝΤΑ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΟΣ ΝΕΑΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

By  | 

Με κάθε λαμπρότητα  ολοκληρώθηκαν οι εορτασμοί στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Νέας Κηφισιάς.

Το πρωί της Δευτέρας (21/6), του Αγίου Πνεύματος, τελέστηκε Πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμίωτατος Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κύριλλος.

Με κατάνυξη  τελέστηκε και ο Μεθέορτος Εσπερινός, ενώ η λιτάνευση της Ιεράς Εικόνας πραγματοποιήθηκε πέριξ του Ναού.Την Ιερά Ακολουθία τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Κηφισιάς  Γιώργος Θωμάκος, η Αντιπεριφερειάρχης Βορείου τομέα Αττικής Λουκία Κεφαλογιάννη, ο Πρόεδρος του ΔΣ Σταύρος  Zαπάντης, ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Σκορδίλης ο Πρόεδρος της Ανθοκομικής Έκθεσης Κηφισιάς  Γιώργος Παπαδόπουλος κ.α.

Φωτο Paris Symvoulidis

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds