Δήμος Κηφισιάς

«ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2021»

By  | 

Το Αθλητικό Καλοκαίρι 2021 θα παρέχεται δωρεάν και θα απευθύνεται σε παιδιά των Δημοτών – Κατοίκων Κηφισιάς , Νέας Ερυθραίας και Εκάλης.
Αφορά τα παιδιά που έχουν τελειώσει το Νηπιαγωγείο έως και τα παιδιά που έχουν τελειώσει την ΣΤ’ Δημοτικού . Η έναρξη του θα είναι στις 28 Ιουνίου και θα κρατήσει έως και 23 Ιουλίου 2021.
Το Camp θα διαρκέσει 4 εβδομάδες και οι ώρες λειτουργίας του θα είναι 7:30 – 14:00.
Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τις αθλητικές τους δεξιότητες ( μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ, κολύμβηση, στίβο, ξιφασκία, τένις κ.α) από εξειδικευμένους Καθηγητές Φυσικής Αγωγής του Ν.Π.Δ.Δ Δ. Βικέλας και να γνωρίσουν τις αξίες του Αθλητισμού πάντα με την αυστηρή τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων.
Πληροφορίες για Εγγραφές: 2132007208 & 2132007288

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds