Ομορφιά

ΗΛΕΚΤΡΟΠΟΡΩΣΗ

By  | 

Η ηλεκτροπόρωση ή electroporation είναι μια σύγχρονη μη επεμβατική μέθοδος για την αποτελεσματικότερη διείσδυση των ενεργών συστατικών έως και 500% περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη μέθοδο. Έτσι επιτυγχάνεται ανανέωση του δέρματος, μείωση των ρυτίδων και σύσφιξη δέρματος.

ΜΕΣΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΒΕΛΟΝΑ

Είναι μια τελευταία ανακάλυψη που με τη βοήθεια του ρεύματος, η θεραπεία μπορεί να διαπεράσει τα κύτταρα και να διεισδύσει σε βάθος τρέφοντας την επιδερμίδα με πεπτίδια, κολλαγόνο και βιταμίνες. Είναι εντελώς ανώδυνη, χωρίς παρενέργειες και   δεν έχει αντένδειξη για έκθεση στον ήλιο. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά και επιπλέον ενισχύεται η επιδερμίδα απέναντι στην ηλιακή ακτινοβολία.

Κλείστε τώρα το ραντεβού σας : Νίκη Δρόσου, Αισθητικός-Κοσμετολόγος Εχίνου 18, N. Κηφισιά τηλ. 694 533 3561

https://www.facebook.com/nikidrosoubc

ΕΙΔΙΚΗ ΤΙΜΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΣΤΑ 70.00

Απόφοιτος Τοσιτσείων Αρσακείων Σχολείων Εκάλης. Life Coach - Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Μέλος του H.I.C. (Hellenic Institute of Coaching)- Σύμβουλος Επαγγελματικού Προσανατολισμού- Πιστοποιημένη από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας καλλιτεχνών, θεατρικών παραστάσεων, μουσικών εκδηλώσεων, συναυλιών και πολυχώρου Τέχνης, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας Ακαδημίας Ελληνικών Βραβείων Τέχνης, Ραδιοφωνική Παραγωγός, Αρθρογράφος, Content Creator, Social Media Manager, Εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds