ΔΗΜΟΣ ΛΥΚΟΒΡΥΣΗΣ-ΠΕΥΚΗΣ

ΝΕΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΕΩΝ

By  | 

Αποφάσεις για μελλοντικές δράσεις ελήφθησαν στην τηλεδιάσκεψη της Επιτροπής Αδελφοποιήσεων που πραγματοποιήθηκε στις 04/05/2021 μετά από πρόσκληση του Αντιδημάρχου Λυκόβρυσης-Πεύκης και Εντεταλμένου σε θέματα Αδελφοποίησης κ. Παναγιώτη Ιωάννου.

                      Ο Αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Ιωάννου αφού ευχαρίστησε τα μέλη της Επιτροπής που μπόρεσαν να συνδεθούν και να συμμετάσχουν στην τηλεδιάσκεψη προχώρησε στην ενημέρωση στα πλαίσια της εν εξελίξει αδελφοποίησης με το Δήμο Ανάπας Ρωσίας.

Στην τηλεδιάσκεψη παραβρέθηκαν ο κ. Θανάσης Ζαχόπουλος, η κα Σοφία Γουναροπούλου, ο κ. Θωμάς Παπαζαχαρίου, η κα Ρόζα Ρούσσου, η κα Μαρία Αναμουρλόγλου, ο κ. Στ.Γαλανός, ο Δημ. Αναγνωστόπουλος, ο κ. Αντώνης Υψηλάντης, η κα Αγγελική Σαμπάνη και η κα Βάσω Καλλιαντέρη. Δικαιολογημένα απούσες ήταν η κα Κατερίνα Δρόσου, η κα Μαρία Γαλανού και η κα Ειρήνη Τσάτουμα.

Ο κ. Ζαχόπουλος ενημέρωσε ότι οι μαθητές των Μοντεσιοριανών Σχολείων έχουν ξεκινήσει την εργασία για την ιστορία του νότιου Εύξεινου Πόντου και πρότεινε τα παιδιά του προαστείου Vityazevo του Δήμου Ανάπας να αναλάβουν την ιστορία του βόρειου Εύξεινου Πόντου. Η κα Γουναροπούλου πρότεινε την πραγματοποίηση δεύτερης αποστολής παιδικών βιβλίων και αποφασίστηκε η συγκέντρωσή τους να πραγματοποιηθεί από 17/5 έως 29/07/2021 στο Δημαρχείο Λυκόβρυσης κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες. Η κα Ρούσου θα ετοιμάσει μαζί με το 1ο Σύστημα Αεροπροσκόπων Πεύκης διαδικτυακό παιγνίδι με θέμα την πόλη μας, ο κ. Γαλανός πρότεινε την δημιουργία βίντεο με παραδοσιακά τραγούδια από τους μαθητές του 1ου Γυμνασίου Πεύκης και να γίνει συντονισμός αυτών των ενεργειών από άτομα της επιτροπής, έτσι αποφασίστηκε μια συνάντηση την Πέμπτη 20 Μαΐου για να οργανωθεί αυτή η δραστηριότητα.  και ο κ. Παπαζαχαρίου θα προχωρήσει σε κοστολογική έρευνα για πιθανόν ταξίδι της Επιτροπής στον Δήμο Ανάπας.

                Ο Αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Ιωάννου ευχήθηκε σε όλους καλή επιτυχία για τις μελλοντικές δράσεις.

www.panioannou-up.com

Panagiotis@panioannou.com

6944308390

Απόφοιτη Ελληνογαλλικής Σχολής "Αγιος Ιωσήφ", Καθηγήτρια γαλλικών, πολύγλωσση και με διδακτική εμπειρία και εξιδείκευση στην εκμάθηση ξένων γλωσσών στα παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες και δυσλεξία(ΕΚΠΑ), αρθρογράφος, πρόσκοπος, εθελόντρια.

Ακολουθήστε μας!


This will close in 10 seconds